[quote=antoniap;124053]
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Andreicozia,
Una e sa platesti impozit si alta e sa-ti pierzi sufletul din ascultare fata de cezar. Eu nu spun sa ne sustragem de la plata impozitului, ci doar sa ne aparam credinta ortodoxa in forma in care ne-a fost lasata, ferind-o de interpretari dupa ureche si protejandu-ne de influentele malefice inventate de masoni.
Nu se poate sa tii doua picioare intr-un pantof si nici sa slujesti la doi domni in acelasi timp. Domnul cipului este satana, asta e. Iar crestinul de aceea a fost botezat ca sa poarte NUME nu un NUMAR al carui semn este 666. Daca ai mai multa incredere in mai-marii nostri decat in Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15, atunci ai facut o alegere cu care nu sunt de acord. Dar e alegerea ta...
|
Din explicatia ta draga Antonia...reiese ca nu ne ramine nimic de facut decit sa ne asezam in lada si sa ne punem miinile pe piept ca batiusca Anatolii din Ostrovul si sa asteptam sa murim.
Statistic vorbind oamenii servesc deja nu numai la un stapin ci vor lucra la 3,4 stapini in acelasi timp. Eu unul am avut perioade cind schimbam hainele de trei ori pe zi deoarece slujeam le 4 stapini deodata, eram incaltat nu cu doua ci cu patru ghete deodata. Nu mai tin minte care in ei era a lui Satan...
Perioada unei singure cariere pentru toata viata s-a dus, draga mea... iar perspectivele unui cistig decent intr-un singur job ..la fel... pe apa simbetei
Ce este 666???...un numar ...ca oricare altul creat de ...OAMENI
Am mai spus mai inainte... Cu ce te imputineaza pe tine sufleteste faptul ca este scris 666 peste tot in jur , pe codurile de bare?
Mai bine incercam sa ridicam ochii din aceste superstitii si sa ne uitam la oameni, nu la cifre...
Uite un exemplu...incearca sa explici tu unui ateu viata uhovniceasca...prin cifre si prin sperietori din Apocalipsa... si ai sa vezi ca fuge mincind pamintul si nu numai... o sa se tina departe de ortodoxie la modul obsesiv!
Tu crezi ca preotii omit din greseala sa promoveze Apocalipsa?