View Single Post
Vechi 09.04.2009, 17:51:07
vero37 vero37 is offline
Banned

Data înregistrării: 02.04.2009
Thumbs up Florin-Ionut

Eu mai vad aceasta situatie in felul urmator:ca si cum doua persoane vor sa urce un munte care arata identic din orice parte l-ai privi. Se afla amandoi in fata muntelui,dar unul vrea sa urce pe partea stanga si celalalt pe partea dreapta.Si se hotarasc asa sa faca.Toate bune si la locul lor.Au un ghid scris dupa care se orienteaza, identic.Isi dau mana si pleaca la drum,avand amindoi aceeasi tinta,sa ajunga in virf.Pe parcurs cerceteaza ghidul sa nu se rataceasca si dupa un timp ajung amindoi la destinatie.S-au bucurat nespus cand s-au reintilnit si au ramas prieteni in continuare.Nu vad discutiile noastre ca pe niste divergente.Sant opinii diferite pentru ca gandim diferit,suntem persoane diferite si facem parte din culturi diferite.Ar fi bine sa se rezume divergentele dintre culte doar la atat.cred ca stii ca si intre persoane care fac parte din acelasi cult exista conceptii diferite.Am multe rude apartinatoare altui cult si ne intelegem,ne vizitam.Am casnicia mixta si ne intelegem.In casa la mine vine si preotul ortodox,dar si pastorul.Ne impacam si cu unu si cu altul.Mi-a placut cum ai spus de tilharul care a "furat" raiul pe cruce.Am vazut ca ai si tu ghidul cel bun,Biblia si vad ca ai aceeasi tinta,sa ajungi in Imparatia lui Dumnezeu.Totul este O.K.
Reply With Quote