View Single Post
Vechi 11.04.2009, 00:20:40
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

4.La prima venire pe pământ, Hristos a venit prin Fecioara Maria:
[COLOR=blue]“ Când am venit la[/COLOR][COLOR=red] întâia Mea venire[/COLOR][COLOR=blue] acum două mii de ani… […] Eu[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ ca să fiu Cel durut…[…] să iert[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue], și[/COLOR][COLOR=red] am venit[/COLOR][COLOR=blue] să-i dau omului mereu, mereu putere să se facă și să fie al lui Dumnezeu pe pământ…[…] poporul Meu, îți dau iubirea mamei Mele Fecioara ca să-ți mângâie sufletul, tată, ca să-ți aducă putere și înnoire, tată. Ea a fost slujită de îngeri pentru[/COLOR][COLOR=red] venirea Mea prin ea pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]…”( Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)

[/COLOR] La a doua venire pe pământ, Hristos a venit doar la pucioși, dar nu cum s-a proorocit în [COLOR=#993300]Faptele Apostolilor[/COLOR], cap 1, v.11 ([COLOR=#993300]Acest Iisus care S-a înălțat de la voi la cer, astfel va și veni, precum L-ați văzut mergând la cer[/COLOR]) ci “prin lucrarea de cuvânt”, adică pe ascuns, ca un fur noaptea, nevăzut de nimeni și dezbrăcat de slava cu care era așteptat de toată creștinătatea:
[COLOR=blue]“ O, Fiule scump, în toată vremea cea [/COLOR][COLOR=red]de peste cincizeci de ani, de când Tu stai pe pământ cu[/COLOR][COLOR=red]a doua Ta venire prin această lucrare de cuvânt[/COLOR][COLOR=blue]… “([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)[/COLOR]