Citat:
Īn prealabil postat de georgeval
M-ar interesa o interpretare cu privire la suferinta Mantuitorului. A fost o pedeapsa sau o expresie a iubirii???
|
E foarte greu sa cuprinzi in cuvinte Jertfa Mantuitorului nostru Iisus Hristos, George. Indiscutabil este vorba de o expresie a iubirii.. Insa, stii ce ma framanta pe mine? Nu, numai Crucea, Moartea, Invierea ci promisiunea Lui de a ramane cu noi pana la sfarsitul veacului. Este ceva ce ...mintea nu poate intelege, limba nu poate spune, inima nu poate cuprinde.. L-am rastignit dar El a ramas cu noi, a murit si a inviat tocmai pentru a nu ne obliga pe noi sa ii suportam absenta. A inviat, pentru a ne certifica ca este VIU si VESNIC. L-am scuipat, l-am lovit, l-am restignit dar El a ramas cu noi..VESNIC iti dai seama?? Cand ma gandesc ca noua ne este greu sa suportam a respira macar acelasi aer cu peroana care ne-a ranit...si El..nu numai ca este cu noi este in noi. cade si se ridica cu fiecare cadere si ridicare a noastra, plange odata cu noi, se bucura odata cu noi, El este insasi rasuflarea noastra desi...Il rastignim in fiecare clipa a vietii noastre. El nu se plictiseste, nu isi pierde rabdarea, nu ne lasa balta, nu trece pe langa noi ca si cum nu am exista, ci ne intinde bratele si spune bland..Vino fiul Meu!..