View Single Post
Vechi 25.04.2009, 14:30:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Obsesia dupa cele materiale e mai mult din pricina slavei desarte. daca nu ar fi rusinea ca esti prost îmbracat, ca nu ai vizitat nu stiu ce tari, ca nu ai nu stiu ce casa nu ai mai dori sa ai bani. Îti trebuie curaj si credinta sa înfrunti presiunea psihologica a societatii, sa nu te conformezi 'modelului' social.
Am avut mulți colegi, ce erau obsedați după cele materiale, case, mașini, bani , etc. Mulți din ei s-au dus , dar le mai spuneam câte o vorbă și le mai transmiteam câte un gând morbid, pentru a conștientiza cât de trecători suntem în astă lume. "Vezi prietene metroul ăsta ticsit și plin de oameni ce se îmbrâncesc ? Toți vor fi peste un timp , cruci și morminte ! ". Poate dacă am participa cel puțin o dată pe săptămână la o înmormântare, am deveni mult mai buni și mult mai realiști în viața asta scurtă a noastră. O înmormântare, o lecție întru trezirea noastră , ce ar trebui să-nmormânteze o parte din găndurile noastre deșarte după cele pur materiale. O lecție ce de multe ori o uităm mult prea repede!