View Single Post
Vechi 29.04.2009, 10:47:04
luchian
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
Si eu simt nevoia sa-mi cer iertare daca v-am suparat prin felul cum v-am raspuns. Imi pareti o persoana deosebita, si-mi pare rau sa va fi suparat.

Sunt adventist. Unul dintre "punctele de atractie", pentru mine,la cultul adventist a fost respectul pentru credinciosii din alte confesiuni si convingerea ca poporul lui Dumnezeu este format din toti cei ce-L cauta cu inima sincera. Am "umblat" pe la mai multe confesiuni religioase. Era suficient sa aud propozitii de genul "numai la noi este mantuire", ca sa spun, la randul meu "la revedere". Si sunt destui care cred ca numai ei vor fi mantuiti.

Mi-as dori, sa am discutii , in care sa ne expunem ideile (sunt cateva persoane cu care am putut discuta in felul acesta). Eu respect pe fiecare, chiar daca nu sunt de aceeasi parere cu el.

Domnul sa va aiba in paza.
Iarta-ma ca ma bag asa in seama, dar doresc sa-mi raspunzi la o intrebare:
Ma bucura faptul ca ai cautat (ceva) pe la mai multe confesiuni religioase. Dar ceea ce ai cautat e ceva ce cauta sufletul tau (pacea) sau cautai tu ca individ un loc in care sa fii respectat, ascultat, un loc in care sa nu fii judecat?
Pentru ca daca nu ai cautat cu sufletul, s-ar putea sa ai o surpriza mai tarziu, pentru ca atunci cand cauti alinare langa oameni devii cam dependent de ei.
Ti-am spus acestea uitandu-ma pe ce criterii ai facut alegerea si mai gandeste-te la un lucru: Daca parintii tai mai spun uneori lucruri cu care tu nu esti de acord, sau poate nu le intelegi la momentul acela, asta nu inseamna ca iti alegi alti parinti care sa fie de acord cu tine.

Numai bine!
Reply With Quote