![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca ai mare dreptate, frate Mihaile, in ce priveste atitudinea unor sectanti care crezandu-se mantuiti in credinta lor de import din S.U.A. incearca cu o insistenta demna de o cauza mai buna sa ne impuna ideea ca nu numai la noi, Ortodoocsii, exista mantuire, ci si in sectele lor. Au un comportament tipic de fanatici religiosi. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai am si arsa sursa: unii din elevii mei de aici (armeni) mi-au zis ca le-au spus unii adventisti care veneau la usa sa incerce sa-i converteasca. Daca nu oi confunda eu. In caz ca esti adventist: Nu sunt de acord ce zice razvan m. Este alegerea ta si calea ta, si nu are dreptul nimeni sa te insulte pentru ea. Din cate inteleg te-am suparat foarte tare, sau poate am inteles gresit, daca citezi fraza cu paranoiacii care repeta la infinit aceleasi lucruri. Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar poate am scris cam mult, ce-i drept. Nu mi s-a parut ca ma repet, dar cine stie? deci, te rog sa ma ierti daca te-am suparat. Mi se pare ca pe forumul asta sunt cam multe insulte si cuvinte grele aruncate in toate partile pentru un sit crestin.. Nu ar fi bine sa discutam mai cu calm? |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze daca pun o intrebare indiscreta,sunteti cumva cintaret de muzica crestina?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar scuza-ma, Razvan, ca iti zic: tu ce comportament crezi ca ai cand insulti lumea si spui sus si tare ca toti vor se parli in iad in afara de noi, ortodocsii? |
|
|||
|
|||
![]()
Razvan face bine ca ne aminteste ca Ortodoxia reprezinta dreapta credinta, iar celelalte culte sunt eretice (inclusiv catolicismul). asta nu e o jignire la adresa nimanui. nu are nici o legatura cu optiunea personala a fiecaruia. dar, daca suntem ortodocsi, nu putem crede altfel.
de ce va inselati crezand ca asta e o forma de ura fata de oamenii de alta credinta? ortodoxia ne invata iubirea, este definitia fundamentala. iubirea si nejudecarea, intelese deplin, asa cum ni le arata Mantuitorul nostru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai dreptate Monica, asta este ortodoxismul ![]() Iar cine face si aduce jigniri la adresa altor religii, n este ortodox, asta este mai mult decit clar. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Monica catolicismul e una dintre cele mai mari religii nu e cult sau secta.Parerea mea de ortodox este ca trebuie sa lasam la aprecierea altora,chiar a lui Dumnezeu problema cu dreapta credinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va raspund cu placere. Nu sunt cantaret, si nu va doresc sa aveti "bucuria" sa ma auziti cantand. Vorba unui prieten: "ai o voce de fierar-betonist". Probabil , va ganditi la canteretul de muzica crestina Liviu Liteanu. Este o coincidenta faptul ca am postat pe acest topic si sub numele de "Liviulitanu".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt adventist. Unul dintre "punctele de atractie", pentru mine,la cultul adventist a fost respectul pentru credinciosii din alte confesiuni si convingerea ca poporul lui Dumnezeu este format din toti cei ce-L cauta cu inima sincera. Am "umblat" pe la mai multe confesiuni religioase. Era suficient sa aud propozitii de genul "numai la noi este mantuire", ca sa spun, la randul meu "la revedere". Si sunt destui care cred ca numai ei vor fi mantuiti. Mi-as dori, sa am discutii , in care sa ne expunem ideile (sunt cateva persoane cu care am putut discuta in felul acesta). Eu respect pe fiecare, chiar daca nu sunt de aceeasi parere cu el. Domnul sa va aiba in paza. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma bucura faptul ca ai cautat (ceva) pe la mai multe confesiuni religioase. Dar ceea ce ai cautat e ceva ce cauta sufletul tau (pacea) sau cautai tu ca individ un loc in care sa fii respectat, ascultat, un loc in care sa nu fii judecat? Pentru ca daca nu ai cautat cu sufletul, s-ar putea sa ai o surpriza mai tarziu, pentru ca atunci cand cauti alinare langa oameni devii cam dependent de ei. Ti-am spus acestea uitandu-ma pe ce criterii ai facut alegerea si mai gandeste-te la un lucru: Daca parintii tai mai spun uneori lucruri cu care tu nu esti de acord, sau poate nu le intelegi la momentul acela, asta nu inseamna ca iti alegi alti parinti care sa fie de acord cu tine. Numai bine! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|