29.04.2009, 21:28:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
|
|
...
Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
" citeam undeva ca de la Dumnezeu nu trebuie sa asteptam mai putin decat imposibilul!. "
la par rafael noica ai auzit asta ... si e un mare adevar ...
daca am avea credinta am crede lui Dumnezeu ca El va avea grija si de handicapati , ba chiar , daca am avea credinta , El ar putea sa ii vindece ...
apoi handicapul este numai o cruce de dus , care li s-a dat lor din pricina pacatelor noastre ; ei se nasc handicapati din pricina pacatelor parintilor ... ma intreb : daca noi ii ucidem , ce bine facem prin asta ??? nici unul : in loc sa ii sfatuim sa isi poarte crucea pe care au primit-o , si sa ne purtam si noi crucea de a creste si ingriji niste handicapati ( care , repet , sunt nevinovati , caci din pricina pacatelor noastre , ale parintilor , s-au nascut ei handicapati ) , deci in loc sa facem acest bine , ne dezicem si mai mult de voia lui Dumnezeu , si ne lepadam de cruce ( si pentru asta mai savarsim si omor daca folosim metode avortive ) ... ce bine poate sa fie asta ??? ... la ce poate sa duca lepadarea de curcea pe care o meritam noi , decat la indepartarea noastra si mai mare de Dumnezeu , si deci la a merita pana la urma o cruce si mai mare ... si cu siguranta , ca cu cat ne indepartam de El lepadand crucea care ni se cuvine , inmultim si raul de pe pamant , si cu siguranta ca acest rau il vom trai si noi , si astfel , va veni asupra noastra cruce si mai mare ...
niciodata , cel ce fuge de cruce nu isi micsoreaza crucea ci si-o mareste , si inevitabil tot va trece prin ea ... ce a zis Iisus despre lepadarea crucii ? a zis ca : " cine nu isi poarta crucea nu este vrednic de Mine " , iar lui Petru care s-a lepadat de cruce i-a zis Satana " pentru ca vorbea cele ale oamenilor si nu ale lui Dumnezeu " ...
|
Subscriu in plus la mesajul meu anterior, cele spuse de Emanuel.
|