Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2009, 21:28:07
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" citeam undeva ca de la Dumnezeu nu trebuie sa asteptam mai putin decat imposibilul!. "

la par rafael noica ai auzit asta ... si e un mare adevar ...

daca am avea credinta am crede lui Dumnezeu ca El va avea grija si de handicapati , ba chiar , daca am avea credinta , El ar putea sa ii vindece ...

apoi handicapul este numai o cruce de dus , care li s-a dat lor din pricina pacatelor noastre ; ei se nasc handicapati din pricina pacatelor parintilor ... ma intreb : daca noi ii ucidem , ce bine facem prin asta ??? nici unul : in loc sa ii sfatuim sa isi poarte crucea pe care au primit-o , si sa ne purtam si noi crucea de a creste si ingriji niste handicapati ( care , repet , sunt nevinovati , caci din pricina pacatelor noastre , ale parintilor , s-au nascut ei handicapati ) , deci in loc sa facem acest bine , ne dezicem si mai mult de voia lui Dumnezeu , si ne lepadam de cruce ( si pentru asta mai savarsim si omor daca folosim metode avortive ) ... ce bine poate sa fie asta ??? ... la ce poate sa duca lepadarea de curcea pe care o meritam noi , decat la indepartarea noastra si mai mare de Dumnezeu , si deci la a merita pana la urma o cruce si mai mare ... si cu siguranta , ca cu cat ne indepartam de El lepadand crucea care ni se cuvine , inmultim si raul de pe pamant , si cu siguranta ca acest rau il vom trai si noi , si astfel , va veni asupra noastra cruce si mai mare ...

niciodata , cel ce fuge de cruce nu isi micsoreaza crucea ci si-o mareste , si inevitabil tot va trece prin ea ... ce a zis Iisus despre lepadarea crucii ? a zis ca : " cine nu isi poarta crucea nu este vrednic de Mine " , iar lui Petru care s-a lepadat de cruce i-a zis Satana " pentru ca vorbea cele ale oamenilor si nu ale lui Dumnezeu " ...
Subscriu in plus la mesajul meu anterior, cele spuse de Emanuel.

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19