06.05.2009, 19:26:48
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de axios
adelline,
probabil toti gresim ca ajungem sa ne punem aceste intrebari cand e deja tarziu... de ce n-o facem la inceput? de ce nu stabilim niste reguli inca din prima zi? de ce alegem superficial? ne uitam doar la aparente si ne ducem cu capul inainte invaluiti de o asa zisa dragoste care, mai tarziu, se dovedeste a fi un simplu foc de paie... si, din pacate, intotdeauna, pentru el si nu pentru tine. si uite-asa ajungi la intrebarea ta: de ce fuge de responsabilitate? pentru ca nu si-a dorit-o de la inceput.
aud, si pe buna dreptate, tot mai des aceste cuvinte la parintii duhovnici: sa puneti inceput bun! oare am pus inceput bun daca ajungem sa ne punem intrebarile acestea? nu cred.
exista si baieti buni si fete bune... insa, probabil, fug unii pe langa ceilalti, fara sa se intalneasca. si in fuga lor se interpune cate o capcana, cate o ispita lipsita de responsabilitati... insa asta e cea mai dulce si, din pacate, desi stim cum sa alegem teoretic, nu o facem si cu mintea ci alegem doar cu inima... si daca nu ne iese, nasol!
insa, parerea mea, cata vreme nu esti casatorita, nu merita sa faci compromisuri.
e bun, isi doreste ceva stabil, isi asuma o eventuala familie - atunci e ok. daca e genul aventurier si care doreste sa-si traiasca viata - drum bun nenicule!
timpul e pretios si, in asteptarea unei schimbari din partea lui, poti pierde o multime de trenuri care ajung in dreptul statiei tale.
asta e umila mea parere.
Doamne ajuta!
|
Iti dau dreptate dar asta nu inseamna ca este mai usor ...in ziua de azi barbatul fuge de biserica si daca nu pici repede fuge si de tine ...ori nu am intalnit eu un barbat calumea inca...in fine multumesc pentru raspuns...off off
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16
"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
|