![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
probabil toti gresim ca ajungem sa ne punem aceste intrebari cand e deja tarziu... de ce n-o facem la inceput? de ce nu stabilim niste reguli inca din prima zi? de ce alegem superficial? ne uitam doar la aparente si ne ducem cu capul inainte invaluiti de o asa zisa dragoste care, mai tarziu, se dovedeste a fi un simplu foc de paie... si, din pacate, intotdeauna, pentru el si nu pentru tine. si uite-asa ajungi la intrebarea ta: de ce fuge de responsabilitate? pentru ca nu si-a dorit-o de la inceput. aud, si pe buna dreptate, tot mai des aceste cuvinte la parintii duhovnici: sa puneti inceput bun! oare am pus inceput bun daca ajungem sa ne punem intrebarile acestea? nu cred. exista si baieti buni si fete bune... insa, probabil, fug unii pe langa ceilalti, fara sa se intalneasca. si in fuga lor se interpune cate o capcana, cate o ispita lipsita de responsabilitati... insa asta e cea mai dulce si, din pacate, desi stim cum sa alegem teoretic, nu o facem si cu mintea ci alegem doar cu inima... si daca nu ne iese, nasol! insa, parerea mea, cata vreme nu esti casatorita, nu merita sa faci compromisuri. e bun, isi doreste ceva stabil, isi asuma o eventuala familie - atunci e ok. daca e genul aventurier si care doreste sa-si traiasca viata - drum bun nenicule! timpul e pretios si, in asteptarea unei schimbari din partea lui, poti pierde o multime de trenuri care ajung in dreptul statiei tale. asta e umila mea parere. Doamne ajuta!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 21:51:24 |
| Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 11:30:24 |
| Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 17:01:07 |
| Taina | yulyus | Rugaciuni | 0 | 28.01.2010 23:45:07 |
| Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 13:37:35 |
|
|