06.05.2009, 23:31:34
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de scrabble
N-am luat in ras nimic. Am formulat o opinie.
Iar eu incercam sa spun ca tocmai din cauza acestei diferente a stilului de viata, care atrage dupa sine obiceiuri de hranire diferite, familia de la oras trebuie sa se foloseasca mai mult de metode alternative de a-si cultiva si exprima dragostea - exista atatea. Poate masa traditionala a fost desacralizata, insa nu e nici o problema, atata timp cat se compenseaza in alte parti.
De ce sari in extrema? N-am spus ca trebuie sa mancam singuri, pe cat posibil sa mancam cu familia, dar daca nu e posibil, nu e nici o tragedie, asa cum incerci tu sa faci sa para.
Lumea s-a schimbat in ultima suta de ani, mai mult ca niciodata. Vremurile care au fost nu se mai intorc, trebuie sa ne adaptam.
|
[COLOR=Red]La ce sa ne adaotam, mai copilase ? La mintea pervertita de tot felul de patimi? La mitocanii ? Ori nu vrei, ori nu poti sa treci de bariera ingustimii mintii tale. Sincer mi-e mila de tine si mai ales de parintii tai, pe care ii terorizezi, dupa chiar spousele tale pe un topic de pe forum.[/COLOR]