View Single Post
Vechi 08.05.2009, 13:41:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de petry_19 Vezi mesajul
Este clar! Pacatul este foarte grav! Conform conoanelor BOR, IPS Teodosie ar trebui caterisit! Bineinteles ca exista si varianta iertarii, deoarece cu totii pacatuim, si poate mai mult decat IPS Teodosie, dar pentru iertare este nevoie de pocainta. Sf. Ap. Petru a plans cu amar pentru ca s-a lepadat de Hristos...

Ar fi regretabil daca Sf. Sinod va adopta iarasi o pozitie "de ochii presei" asemanatoare cu cea din binecunoscutul "caz Corneanu" cand mitropolitul Banatului a fost iertat pe motiv de "pocainta", in vreme ce declaratiile ulterioare ale "Inaltului Prelat" dovedeau contrariul...

Cu adevarat acestea sunt vremurile din urma, vremurile lepadarii de Hristos.

Greu...grea situatie...nu cu mult timp in urma IPS Teodosie primea ajutoare din partea unei organizatii masonice numite Rotary Club http://www.youtube.com/watch?v=8pwWaokmYqc ...acum apare aceasta problema de simonie...

Pr. Arsenie Boca spunea ca "numai putregaiul va cadea din Biserica Ortodoxa fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu! "

Dumnezeu sa judece! Dar inainte, cred, va judeca Sf. Sinod.

DACA IPS TEODOSIE ISI VA CERE IERTARE IN MOD PUBLIC, IMI VOI CERE SI EU IERTARE PT CE AM SCRIS AICI DESPRE EL!!!

Insa, ma indoiesc ca o va face, asa ca IMI CER IERTARE inca de acum!!! Nadajduiesc ca ceea ce am scris sa fie spre slavirea Adevarului si a Dreptei Credinte!!!
Nu mai bateti campii si ii inveninati si pe altii, IPS Teodosie n-a primit nimic de la clubul Rotary.
Vezi ca spune clar alb pe negru cine a fost beneficiarul donatiilor de la Rotary Club, dar nici macar nu te-ai obosit sa asculti.

Ar fi bine sa incepi sa-ti ceri scuze, macar cu partea asta.
Daca esti in stare si ai un dram de verticalitate.