Citat:
În prealabil postat de topcat
Si anume care sint detaliile care tie ti se par coerente in cazul evolutiei?
|
draga top_cat,
Ti-am mai spus ca vreau sa ne imprietenim...
draga scrabble,
Nu stiu daca stii ca gay-ii spun ca homosexualitatea se transmite genetic,au si ei oamenii lor de " stiinta " care sustin aceasta.Dar pentru ca sintem inca la inceputurile miscarii ( spre comparatie cu evolutionismul ),uite ce se intimpla:
http://ro.altermedia.info/minoritati...ice_13463.html
Adica sint oameni de stiinta si medici care vor sa-i ajute pe gay sa treaca la o viata heterosexuala,sa-si intemeieze familii ( si multi au facut-o deja )...fapt care ii deranjeaza pe aceia, ca le-ar infirma minciunile cu genetica lor.
Dar nu pentru mult timp,pentru ca cei care conduc lumea aceasta,si-l urasc pe Iisus Hristos Dumnezeu,artizanii si ecumenismului,si globalizarii,si evolutionismului,si incarcerarii celor care minimalizeaza numarul victimelor holocaustului,...ii vor denigra incet-incet pe acesti adevarati oameni de stiinta,de cultura,medici,etc.Cred ca toate programele de cercetare "stiintifica" in acest sens,sint finantate numai daca intra in tiparele puterii...
La fel cum sint denigrati acum crestinii traditionalisti( legat de credinta,familie,pozitie fata de homosexualitate,fata de avort,etc )...la fel cred ca s-a intimplat si se intimpla si cu oamenii de stiinta care scriu impotriva evolutionismului ( parerea mea ) sau care in general sint impotriva puterii deja unificate in lumea apuseana si a " culturii " ei,o cultura a mortii de altfel.
[COLOR=#008000]
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar..." [/COLOR]
[COLOR=#008000]George Orwell[/COLOR]
Am preluat de la silverstar...
Oricum,in anul 1980 ( in jur de )...parintele Serafim Rose spunea ca are liste cu sute,daca nu mii oamenii de stiinta , care nu sint de acord cu evolutionismul,mai mult,il considera o farsa....am sa si scriu din ei,nu au intrat zilele in sac.