View Single Post
Vechi 08.05.2009, 17:50:58
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
draga top_cat,
Adica sint oameni de stiinta si medici care vor sa-i ajute pe gay sa treaca la o viata heterosexuala,sa-si intemeieze familii ( si multi au facut-o deja )...fapt care ii deranjeaza pe aceia, ca le-ar infirma minciunile cu genetica lor.
Stiu ca e off topic: nu s-a demonstrat ca genetica e de vine la homosexualitate, dar nu s-a demonstrat nici ca nu vine. Este work in progress. Cred ca snt oameni de stiinta obiectivi care cauta sa afle adevarul si despre asta.

Si daca nu e genetic, poate fi psihologic si e tot atat de greu de vindecat. Si bolile pshice tot boli grave sunt si in general mai greu de vindecat decat cele fizice.

De altfel genetic sau nu, acum se stie ca exista oameni care au pur si simplu caeasta tendinta si ca nu vine numai din vointa homosexualitatea. Ce fac ei cu ea dupa aia e altceva. Sa nu mi se zica ca vreau sa promovez cununia homosexuala, va rog..

S-a gasit un hormon care este mai prezent in creierul barbatilor homosexuali, de ex, la fel cu cel al femeilor hetero.

Eu cred, draga Sherlock, ca exagerezi cu conspiratiile. Nu cred ca stiinta poate fi chiar atat de manipulata. Ar fi prea usor asa.
Reply With Quote