View Single Post
Vechi 09.05.2009, 16:02:22
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
De aia am adus in discutie barbat-femeie-sexualitate. Pentru ca mi-a venit in cap posibilitatea ca barbatii sa vada actul trupesc ca ceva lipsit de orice comuniune sufleteasca, deci murdar, deci nici in casatorie sa nu fie ceva curat. Deci pana la urma conceptele astea de oameni casatoriti ca fiind murdari sa vina dintr-o menalitate barbateasca, cazuta, si nu de la Dumnezeu. Asta era logica mea. A deviat putin la discutia cu Fani, dar la asta m-am referit mai intai. Dar e pur si simplu o supozitie de-a mea.
Anna, m-am gandit la ce spui tu. Nu pot sa observ decat ca este o diferenta enorma intre felul in care percep barbatii si femeile activitatea sexuala.
Da, barbatii separa sexul de sentimente.
Cred ca femeile nu fac asta.. cel putin eu nu-mi pot imagina femeia care ajunge in patul unui barbat fara a-l iubi.
Si atunci ce este pacat pentru unul este mai putin pacat pentru celalalt..

(Dar ce spuneai tu de gelozie.. este f greu, stiu. Orice comparatie cu "alta" supara f rau! Nu vreau sa te smintesc, fiecare are propria experienta de viata si dupa cum mi-a aratat Fani, a mea nu este reprezentativa. Stiu ce cumplita este gelozia si imi pare rau pt tine. In cazul meu gelozia a fost indreptatita. Vorbeste cu el.)
Reply With Quote