Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Da, de curand m-am lamurit cum e cu codul lui 6. Stiam ca cele doua bare subtiri si identice inseamna cifra 6, insa nu aveam "dictionarul" care sa-mi confirme asta... Si unde am gasit scrisa clar si negru pe alb semnificatia celor doua bare || ? Chiar sub nasul meu, in orice cod care sta desenat pe orice produs. Caci imediat sub barele respective, oricare ar fi ele, este scrisa o cifra, fiecare grup de bare avenad un o cifra unica atribuita imediat dedesubt, ca reflectie sau proiectie vazuta a codului secret. Deci, am verificat pe multe produse, diverse si care provin din diferite locuri: de fiecare data, fara exceptie, deasupra cifrei 6 sunt desenate cele doua bare subtiri. Care bare subtiri, dar un pic mai lungi (uneori) sunt mereu prezente la inceputul, la mijlocul si la sfarsitul fiecarui sir de bare.
Deci || blablabla || tralala || = 6 blablabla 6 tralala 6
unde blablabla si tralala pot contine printre altele si cele doua bare subtiri || care au dedesubt un 6 discret
Cu dedicatie pentru cei care inca se mai indoiesc.
|
Orice cifra de bare de pe codul UPC/EAN este codificata printr-un numar de unitati.
O unitate este reprezentata de cea mai subtire linie neagra sau spatiu alb.
Poti sa ne spui cate unitati au acei "6" cu liniile mai lungi (de la capete si la mijloc) si cate au cele sub care scrie cifra 6?