![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci || blablabla || tralala || = 6 blablabla 6 tralala 6 unde blablabla si tralala pot contine printre altele si cele doua bare subtiri || care au dedesubt un 6 discret Cu dedicatie pentru cei care inca se mai indoiesc.
|
|||
|
|||
|
Citat:
O unitate este reprezentata de cea mai subtire linie neagra sau spatiu alb. Poti sa ne spui cate unitati au acei "6" cu liniile mai lungi (de la capete si la mijloc) si cate au cele sub care scrie cifra 6? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca stii tu mai bine cum sta treaba cu codul de bare, spune-ne si noua sa invatam.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?
|
|||
|
|||
|
Nu, si eu as fi ales cele doua bare mai subtiri.
Din cite stiu codul cifrei 6 a fost ales la intimplare. Oricum, nu cred ca Apocalipsa se refera la evenimente viitoare momentului in care ea a fost elaborata si se refera intr-un mod mai incifrat la situatia de fapt de atunci. |
|
|
|||
|
|||
|
Pina la urma cum zice parintele ca se strecoara bara aia subtire sau groasa de pe cutie in sufletul omului si pierde, ca tot nu mi-este clar
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot. Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre. Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi. Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi.. Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului". |
|
|
||||
|
||||
|
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 01:20:28 |
| parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 05.04.2010 00:00:15 |
| Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 18:09:06 |
| Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 20:50:55 |
| Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 23:38:34 |
|
|