Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2009, 12:37:04
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
facetzi semnul crucii sfantului Andrei peste toate simbolurile satanice, peste codul de bare (nu oricecod de bare ci doar ala cu ||cod||cod|| unde || e codificarea cifrei 6)
Da, de curand m-am lamurit cum e cu codul lui 6. Stiam ca cele doua bare subtiri si identice inseamna cifra 6, insa nu aveam "dictionarul" care sa-mi confirme asta... Si unde am gasit scrisa clar si negru pe alb semnificatia celor doua bare || ? Chiar sub nasul meu, in orice cod care sta desenat pe orice produs. Caci imediat sub barele respective, oricare ar fi ele, este scrisa o cifra, fiecare grup de bare avenad un o cifra unica atribuita imediat dedesubt, ca reflectie sau proiectie vazuta a codului secret. Deci, am verificat pe multe produse, diverse si care provin din diferite locuri: de fiecare data, fara exceptie, deasupra cifrei 6 sunt desenate cele doua bare subtiri. Care bare subtiri, dar un pic mai lungi (uneori) sunt mereu prezente la inceputul, la mijlocul si la sfarsitul fiecarui sir de bare.

Deci || blablabla || tralala || = 6 blablabla 6 tralala 6

unde blablabla si tralala pot contine printre altele si cele doua bare subtiri || care au dedesubt un 6 discret

Cu dedicatie pentru cei care inca se mai indoiesc.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 14:57:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Da, de curand m-am lamurit cum e cu codul lui 6. Stiam ca cele doua bare subtiri si identice inseamna cifra 6, insa nu aveam "dictionarul" care sa-mi confirme asta... Si unde am gasit scrisa clar si negru pe alb semnificatia celor doua bare || ? Chiar sub nasul meu, in orice cod care sta desenat pe orice produs. Caci imediat sub barele respective, oricare ar fi ele, este scrisa o cifra, fiecare grup de bare avenad un o cifra unica atribuita imediat dedesubt, ca reflectie sau proiectie vazuta a codului secret. Deci, am verificat pe multe produse, diverse si care provin din diferite locuri: de fiecare data, fara exceptie, deasupra cifrei 6 sunt desenate cele doua bare subtiri. Care bare subtiri, dar un pic mai lungi (uneori) sunt mereu prezente la inceputul, la mijlocul si la sfarsitul fiecarui sir de bare.

Deci || blablabla || tralala || = 6 blablabla 6 tralala 6

unde blablabla si tralala pot contine printre altele si cele doua bare subtiri || care au dedesubt un 6 discret

Cu dedicatie pentru cei care inca se mai indoiesc.
Orice cifra de bare de pe codul UPC/EAN este codificata printr-un numar de unitati.
O unitate este reprezentata de cea mai subtire linie neagra sau spatiu alb.
Poti sa ne spui cate unitati au acei "6" cu liniile mai lungi (de la capete si la mijloc) si cate au cele sub care scrie cifra 6?
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 15:49:43
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Orice cifra de bare de pe codul UPC/EAN este codificata printr-un numar de unitati.
O unitate este reprezentata de cea mai subtire linie neagra sau spatiu alb.
Poti sa ne spui cate unitati au acei "6" cu liniile mai lungi (de la capete si la mijloc) si cate au cele sub care scrie cifra 6?
Eu am descoperit empiric, fara sa stiu vreun mecanism de decodificare, ca este o regula general-valabila ca oricare doua liniute subtiri alaturate au dedesubt cifra 6. Mai putin cele din extremitati si de la mijloc, care de obicei dar nu intotdeauna sunt mai lungi. Poti sa te convingi imediat de asta, ia orice produs marcat si uita-te dupa cifra 6.

Daca stii tu mai bine cum sta treaba cu codul de bare, spune-ne si noua sa invatam.

Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 16:08:56
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Eu am descoperit empiric, fara sa stiu vreun mecanism de decodificare, ca este o regula general-valabila ca oricare doua liniute subtiri alaturate au dedesubt cifra 6. Mai putin cele din extremitati si de la mijloc, care de obicei dar nu intotdeauna sunt mai lungi. Poti sa te convingi imediat de asta, ia orice produs marcat si uita-te dupa cifra 6.

Daca stii tu mai bine cum sta treaba cu codul de bare, spune-ne si noua sa invatam.
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.
Reply With Quote
Vechi 11.05.2009, 21:37:48
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Cele 3 grupuri de 2 bare subtiri si mai lungi ca restul sint bare de control, folosite de aparatul de citit pentru calibrare, pentru ca aparatul nu stie cum tine omul aparatul in mina (distanta, inclinatia).
Deci aparatul nu citeste nici un 666, foloseste barele de control doar pentru a compara intre ele grosimile celorlalte bare.
Asa este, sunt bare de control necesare. Transmiterea informatiei presupune biti redundanti, de control al erorilor, de siguranta, care marcheaza inceputul si sfarsitul unui cuvant sau pachet sau ce-o fi samd. N-am nimic impotriva lor.

DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?

Reply With Quote
Vechi 12.05.2009, 00:13:53
topcat
Guest

Implicit

Nu, si eu as fi ales cele doua bare mai subtiri.
Din cite stiu codul cifrei 6 a fost ales la intimplare.
Oricum, nu cred ca Apocalipsa se refera la evenimente viitoare momentului in care ea a fost elaborata si se refera intr-un mod mai incifrat la situatia de fapt de atunci.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2009, 01:01:28
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Pina la urma cum zice parintele ca se strecoara bara aia subtire sau groasa de pe cutie in sufletul omului si pierde, ca tot nu mi-este clar
Reply With Quote
Vechi 12.05.2009, 11:48:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Asa este, sunt bare de control necesare. Transmiterea informatiei presupune biti redundanti, de control al erorilor, de siguranta, care marcheaza inceputul si sfarsitul unui cuvant sau pachet sau ce-o fi samd. N-am nimic impotriva lor.

DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?
Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot.
Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre.

Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi.

Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi..

Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului".
Reply With Quote
Vechi 13.05.2009, 15:10:03
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.

Reply With Quote
Vechi 13.05.2009, 19:42:52
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:

Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi.

Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi..

Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului".
Cifra 6 are un inteles mistic/ocult acolo, nici nu e nevoie sa o citeasca calculatorul ca un 6...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pr Iustin Parvu ana-maria Mari Duhovnici si predicile lor 71 06.12.2011 01:20:28
parintele iustin parvu dana-v Diverse Sarbatori 0 05.04.2010 00:00:15
Iustin Parvu spinum Intrebari utilizatori 3 10.03.2010 18:09:06
Parintele Iustin Neagu madalinutza Preotul 7 10.03.2008 20:50:55
Parintele Iustin michaela Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2006 23:38:34