View Single Post
Vechi 11.05.2009, 18:56:59
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
de la ce varsta ati inceput sa nu ii mai dati copiluli sa manance inainte de SF Impartasanie?
Eu Loredana, am trait foarte aproape de Episcopie. Era chiar in spatele blocului meu (copil fiind saream gardul si furam struguri din vie) De aceea cat au fost copii mici (pana pe la 2 ani si ceva) ii duceam dimineata (saptamanal! Ba parintele Mina ma chema si zilnic sa ii imparatsesc uneori)la impartasit, pana in ora 9. Nu prea au fost probleme nici mai tarziu, pentru ca au fost obisnuiti de mici cu ideea ca nu trebuie sa "papam" si sa nu bem apa ca sa ne dea parintele "papa bun". Copilul poate sa se impartaseasca mancat doar in perioada in care suge. Deci pana pe la 1 an, 1 an si un pic. Daca vreti sa il tineti pana la momentul Epiclezei si sa se impartaseasca in timpul Sfintei Litughii atunci puteti sa luati cu voi un mic pachetel si o sticluta cu apa. Practic nu sta flamnd foarte mult..Daca se trezeste pe la 8 sau 9...e somnoros...e dimineata ptr masa..si tot asa.. Acusica e 11.30 ..apoi poate manca pachetelul! Dar pentru a nu gresi intrebati parintele duhovnic sau de parohie.
Reply With Quote