View Single Post
Vechi 14.05.2009, 02:04:41
cris cris is offline
Banned

Data înregistrării: 16.07.2005
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" Nu stiu, poate ca asta e adevaratul motiv, mi se pare mai plauzibil totusi. Ca sangele e facut sa stea in corp, ce dam afara la toaleta nu. Sangele e parte din noi. Complicata treaba. La asta nu mai stiu ce sa zic "

exact : nu avea cum sa faca Dumnezeu pe om sa isi lepede sangele din corp ; asta ar fi prea de tot , caci sangele are functia sa circule in corp si nu sa curga afara si sa provoace durere ca la ciclu ; a lepada sangele din corp nu poate fi o stare fireasca si nu poate sa o fi avut adam si eva inainte de cadere ... oricine isi poate da seama ca a a avea o surgere de sange nu e ceva firesc ... de aia se si numeste necuratie , si e osandita de sfinti cu oprirea de la impartasire ... nu degeaba , ca sfintii nu opreau oamenii de la impartasire 7 zile asa de flori de mar ; 7 zile te mai opreste si daca un barbat a avut scurgere treaz de la ganduri de desfranare ... ori asta e un pacat grav de moarte ...

cum sa nu fie pacat de moarte sa fii oprit de la impartasire 7 zile ??? nasoala treaba daca nu va dati seama de asta ! a fi oprit sa nu te impartasesti inseamna a fi afurisit de biserica , a fi despartit de biserica ... iar a fi 7 zile afurisit de biserica e grav ...
incearca sa te linstesti, copiii s-au culcat. Verifica totusi te rog daca este chiar pacat de moarte, pentru ca numai 7 zile este foarte putin fata de 20 de ani pentru ucidere, 7 ani pentru furt, si toata viata pentru apostazie.