Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes
Acesta nu este un inteles mistic...este o realitate.
|
Pai sigur ca e o realitate..a sistemului zecimal.
Dar BogdanF vorbea
aici de intelesuri mistice/oculte si l-am rugat sa le enunte.
Daca vrei sa-l ajuti, te ascult.
Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes
Eu ti-am scris de un simbol din Sfinta Scriptura...iar tu de la ghicitul in bobi sau tarot
|
Nu, eu am vorbit de superstitii in general.
Poti sa ai crucifixe in casa, si Biblia pe masa, icoane si toate sa nu-ti foloseasca mare lucru decat pentru a face lucrari necurate.
A se vedea cu vrajitoarele.
La fel si cu interpretarile aiurea ale Sf. Scripturi.
Citat:
Ce intrebare mai este si asta ?...sinonim cu ...ajuta folosirea virgulelor intr-un mesaj la mintuirea noastra ?
|
Nu cred ca paralela este cea mai buna. De obicei cei care isi pun intrebari despre virtutea altora (cum faceai tu) o pierd din vedere pe a lor.
Citat:
Am spus poate,....doar ecumenist sa fii sa nu intelegi ce se intimpla...daca se leagana ca o rata,macane ca o rata,arata ca o rata....probabil ca este o rata...nu este nici un duh profetic aici...vad ca te mai tii si de ispite,sau ce ?
|
Corect, daca nu esti de acord cu unii care se cred "crema" ortodoxiei si vazatori cu duhul lor cucernic, si nu vorbesti limbajul lor de lemn, esti "ecumenist", "tradator", "mason", etc.
Cred ca in felul asta se vede destul de limpede "duhul" care se ascunde in spatele unora din sustinatorii unor astfel de "profetii".
Personal, prefer sa vad ce se intampla decat sa vorbesc pe altii de rau in avans, arogandu-mi nu stiu ce duh profetic.
Citat:
PS.nu stiu de ce am impresia cind vorbesc cu tine,ca ori vb cu un calculator,ori vb cu un om cu 2 capete care a trecut pe la medicul Christiaan Barnard....daca te superi,ai dreptate.
|
N-am de unde sa stiu care e problema ta, dar o defectiune pe undeva merita luata in considerare de catre fiecare.
In orice caz, multumesc ca ai considerat de cuviinta sa-mi aduci la cunostinta sentimentele tale.