![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Acesta nu este un inteles mistic...este o realitate.

Singura dragoste adevarata este cea care încredinteaza aproapelui viata vesnica! Sfintul Iustin Popovici  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Pai sigur ca e o realitate..a sistemului zecimal. 

Dar BogdanF vorbea aici de intelesuri mistice/oculte si l-am rugat sa le enunte. Daca vrei sa-l ajuti, te ascult. Citat: 

Poti sa ai crucifixe in casa, si Biblia pe masa, icoane si toate sa nu-ti foloseasca mare lucru decat pentru a face lucrari necurate. A se vedea cu vrajitoarele. La fel si cu interpretarile aiurea ale Sf. Scripturi. Citat: 

Citat: 

Cred ca in felul asta se vede destul de limpede "duhul" care se ascunde in spatele unora din sustinatorii unor astfel de "profetii". Personal, prefer sa vad ce se intampla decat sa vorbesc pe altii de rau in avans, arogandu-mi nu stiu ce duh profetic. Citat: 

In orice caz, multumesc ca ai considerat de cuviinta sa-mi aduci la cunostinta sentimentele tale.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Citat: 

Citat: 

Da,ai dreptate...nici eu nu as dori sa ma faca cineva ecumenist,tradator,mason...grele cuvinte. Daca imi dai timp,o sa-ti arat eu profetii de-ale Sfintilor despre vremurile de acum si cele care vor veni... Citat: 

Singura dragoste adevarata este cea care încredinteaza aproapelui viata vesnica! Sfintul Iustin Popovici  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 01:20:28 | 
| parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 05.04.2010 00:00:15 | 
| Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 18:09:06 | 
| Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 20:50:55 | 
| Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 23:38:34 | 
| 
 |