View Single Post
Vechi 15.05.2009, 10:02:52
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cred ca din cauza mincarii foarte sarace in minerale si vitamine, mai ales a mincarii ieftine a saracilor multa lume lesina la Slujbe de la statul in picioare, sau daca nu lesina ies des afara pentru citeva minute bune pentru a sta jos pe undeva si a lua aer. Eu opersonal l-am carat pe un tinar care se facuse alb la fata.
Asemenea scene nu ar mai trebui sa existe intr-o lume civilizata.
Andrei, ar trebui sa nu uiti ca si tu esti roman! CHiar daca ai plecat, esti roman! Nu mai dispretutiti pe cei ce raman in tara..nu suntem toti, prosti, saraci, neumblati, muritori de foame.. Avem saraci..dar unde nu sunt?? Avem inculti dar unde nu sunt? Avem hoti dar unde nu sunt? Oamenii mai lesina, sau mai ies din biserica si pentru ca sunt bolnavi, oare cunosti acest cuvant? Eu DA...Ti-o spun din experienta! Si daca necesita iti atasesz si ceva hartii doveditoare..ca sa nu mai fiu facuta mai stiu eu cum..Si pe mine m-au cules adesea de pe jos..dar nu din lipsa mancarii...ca am ce manca (Doamne iti multumesc!!) Sincer, ma doare f. tare acesta atitudine a celor plecati fata de noi cei ramasi. Da suntem cum suntem dar a generaliza...nu e nici crestineste..nici omeneste...daca tot spunem ca suntem crestini..sa ne comportam ca atare! Nu spun ca Romania e cea mai cea, dar nu avem alta la indemna...sa o iubim sau macar sa incercam sa o schimbam in bine pe acesta pe care o avem! Cum? Am mai spus...schimbandu-ne noi intai...
Despre banci, am mai vorbit, nu voi relua subiectul. Ina vreau sa mai spun atat, cand ma simt foarte rau ori nu plec de acasa (oricata dorinta as avea..) ori ma rog pe drum sa gasesc un loc unde sa ma sprijin macar...daca se sezut nu ma rabda inima sa sed..
Ma mahnesc tot mai mult de aceste mesajele ..sincer..ma mahnesc..
Reply With Quote