Citat:
Īn prealabil postat de naephius
Tu, in legatura cu afirmatia mea: "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales" ai spus: "Tu iti dai seama ce spui ?", nu in legatura cu altceva. Iar eu te-am intrebat ce am spus rau cand am spus ca "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales". Unde am spus in afirmatia mea: "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales" ca "numai el stie" si ca "sigur el asa vrea" ? Nu inteleg.
|
Chiar nu va dati seama de hilaritatea situatiei? Poti sa iti inchipui pe Dzeu spunindu-ti: fa aia sau aia, treaba ta, stiind sigur ce vei alege tu? Nu vezi ca cineva isi bate joc de tine, ratiunea sau credinta?
Citat:
Īn prealabil postat de naephius
Cat despre faptul ca numai Dumnezeu stie toate lucrurile si ca noua nu ne e dat sa cunoastem toate lucrurile, asta e clar. Dumnezeu ne-a spus anumite lucruri, care sunt sigure pentru ca El ni le-a spus, in El neexistand minciuna. Noi nu cunoastem toate lucrurile, dar putem cunoaste cu siguranta ca lucrurile pe care ni le-a spus El sunt adevarate, banzandu-ne pe credinta noastra in El. Nu inteleg ce nu am spus clar.
|
E foarte clar, din pacate. Din pacate, pentru ca nu are nici un sens.