Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2009, 13:33:53
naephius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Cu astfel de logica iti bati joc de creierul tau, de ratiunea ta.
Si nu ar trebui, pentru ca tot cu ea speri sa ajungi la finish.
Pur si simplu nu inteleg cum poti sa spui in acelasi timp ca "numai el stie" si ca "sigur el asa vrea". Chiar nu pricepi non-sensul, contradictia?
Tu, in legatura cu afirmatia mea: "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales" ai spus: "Tu iti dai seama ce spui ?", nu in legatura cu altceva. Iar eu te-am intrebat ce am spus rau cand am spus ca "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales". Unde am spus in afirmatia mea: "Dumnezeu l-a atentionat sa nu manance ca sa nu moara, Dumnezeu n-a vrut sa moara, omul a ales" ca "numai el stie" si ca "sigur el asa vrea" ? Nu inteleg.

Cat despre faptul ca numai Dumnezeu stie toate lucrurile si ca noua nu ne e dat sa cunoastem toate lucrurile, asta e clar. Dumnezeu ne-a spus anumite lucruri, care sunt sigure pentru ca El ni le-a spus, in El neexistand minciuna. Noi nu cunoastem toate lucrurile, dar putem cunoaste cu siguranta ca lucrurile pe care ni le-a spus El sunt adevarate, banzandu-ne pe credinta noastra in El. Nu inteleg ce nu am spus clar.
Reply With Quote

Tags
bunatatea lui dumnezeu

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
oare de ce? patricia2006 Generalitati 12 24.05.2012 18:56:52
e oare diavolul, sau Dumnezeu? Mtcrysty17 Intamplari adevarate 28 27.01.2011 22:32:46
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? andreicozia Din Vechiul Testament 73 30.06.2010 18:28:39
Oare de ce? romi2000 Din Vechiul Testament 10 02.06.2010 14:00:43
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? sergiu Din Noul Testament 51 06.03.2010 12:31:10