View Single Post
Vechi 16.05.2009, 18:04:06
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Acum sa nu deviez de la topic, poate fi si mancarea o problema dar asta nu o rezolva bancile.. Daca esti flamand, nu te simti mai bine daca stai jos. Apoi...cei ce postesc aspru cate 3 zile...cum de nu cad pe jos? Cred ca e iar o intrebare retorica.. E drept mai avem muuuuuult pana sa devenim civilizati, dar nu deveni astfel punand banci si aer conditionat in biseerica..ci daca schimbam intai inima si mintea....parerea mea..
Asta am vrut de la inceput sa spun de fapt...
problema nu este simpla, dar orice indreptare are un inceput. bancutele astea ar fi ca Salvarea care vine imediat ce o chemi si iti da primul ajutor; abia apoi ajungi la medic sa-ti faca examenul complet etc etc.

nu cred ca se face gaura in cer daca se pun niste banci in bisericile romanesti, pe langa stranele care asa cum s-a vorbit sunt insuficiente, si in general le folosesc batranii si bolnavii. insa uneori si cei aparent sanatosi au nevoie sa mai stea jos, ca sa nu cada din picioare. iar picior peste picior, eu nu stiu daca am vazut vreo 2 persoane stand asa la biserica.

singura problema reala, in legatura cu bancile astea, este ca in general bisericile din Romania sunt cam mici, iar bancile reduc si mai mult din spatiu.

noi aici avem o biserica mare, de asta e ok si cu banci (pe care se sta jos in general numai la predica):

Reply With Quote