Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Reguli in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2009, 08:15:05
eduardd
Guest

Smile

Frumoasa postarea ta Alin! Exact acelasi lucru s-a intamplat si la noi la biserica. Parintele a refuzat sa "eticheteze" stranele tocmai ptr a da posibilitatea tuturor sa le foloseasca. Uneori, daca mai vine cate o mamica cu cate un copilas , cate un batran i se cedeaza locul. Daca vreun crestin se tot muta de pe un picor pe altul ..este intrebat politicos, vreti sa stati jos? Trebuie sa recunosc ca si parintele are o mare contributie in acesta atmosfera placuta a bisericii. Dupa ce a intrerupt de vreo 2 ori slujba si s-a uitat mustrator spre cel ce vorbea sau deranja..si-au "intrat in normal" crestinii nostri. Cu mandrie pot sa spun ca biserica noastra a fost numita de Protoierie cea mai curata si bine organizata biserica din Focsani.

Mirela, nu am nimic Doamne iarta-ma cu Andrei! dar vezi bine ca el mi-a raspuns (mai zeflemitor) pe topicuri cu dedicatie pe unde nici nu postasesm..ma trimite sa ma aerisesc , sa cunosc lumea...sa vad cum traiesc oamenii ..nu m-am suparat , doar m-am mahnit..e o diferenta..si asta, doar ptr ca nu am aceeasi parere (in totalitate) cu el despre Pr Iustin. Eu nu pot sa gandesc ca el, ptr ca eu stau adesea langa parintele iar el ii asculta cuvantul pe net. Poate cand il va vedea ma va intelege... Acum sa nu deviez de la topic, poate fi si mancarea o problema dar asta nu o rezolva bancile.. Daca esti flamand, nu te simti mai bine daca stai jos. Apoi...cei ce postesc aspru cate 3 zile...cum de nu cad pe jos? Cred ca e iar o intrebare retorica.. E drept mai avem muuuuuult pana sa devenim civilizati, dar nu deveni astfel punand banci si aer conditionat in biseerica..ci daca schimbam intai inima si mintea....parerea mea..
Asta am vrut de la inceput sa spun de fapt...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Presa creeaza o imagine proasta Bisericii? Bogdan N Generalitati 114 22.06.2011 17:25:19
veste proasta - par iustin emanuel2007 Stiri, actualitati, anunturi 4 27.03.2009 15:38:16