View Single Post
Vechi 18.05.2009, 22:30:54
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Sfânta Biserică ne învață că pedeapsa păcatului este grea. Pedeapsa vine nu numai din partea cugetului nostru și a semenilor noștri, ci ea vine mai ales din partea lui Dumnezeu, Care , la Judecata din urmă, va da fiecăruia după faptele sale. Atunci, cei buni vor primi răsplata vieții celei de veci, iar cei răi vor fi lăsați în suferințele pe care singuri și le-au pregătit, prin neascultarea și îndreptarea de Dumnezeu și de poruncile Lui ( Matei 25, 31 - 46 ) .
"Când ridicați mâinile voastre către Mine, Eu îmi întorc ochii în altă parte, și când înmulțiți rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge ; spălați-vă, curățiți-vă ! Nu mai faceți rău înaintea ochilor Mei. Incetați odată ! ( Isaia 1, 15-16 ) . Este ca un strigăt, prin care ni se descoperă de ce atunci când ne rugăm nu suntem ascultați de Dumnezeu. Ne arată calea pe care o avem de urmat : spălați-vă , curățați-vă ! Câți înțeleg aceasta, câți înțelegem până la urmă a urma acest îndemn ? Suferința dată pentru păcatele nemărturisite și neândreptate la timp, vine ca un duș rece, pe neașteptate , întru trezirea noastră. Din păcate, repet din păcate toate cele ce vin asupra noastră, sunt mult prea blânde și percepute doar ca pedepse, nedreptăți, ghinioane, sau orice altceva decât ca un semn al strâmbătății noastre și a celor dinaintea noastră. Să nu uităm cuvintele din Sfânta Scriptură : Nebune, în noaptea aceasta vor cere de la tine sufletul tău , și : în ce te va găsi moartea, în aceea vei fi judecat.