View Single Post
Vechi 22.05.2009, 00:43:44
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
O intrebare, cum se face sa pui raspunsurile intre citatele celuilalt? (sa apara in albastru?)
Eu nu reusesc...
[quote] mesaj [ /quote]

...unde mesaj este ceea ce vrei tu sa subliniezi in albastru, sau copy/paste iar [quote] si [ /quote] identificatorii de inceput si sfirsit ai mesajului,pt computer ( la ultimul identificator,de sfirsit [ /quote] nu lasa primul cimp pauza,ci dupa prima paranteza patrata pune imediat backslash / )

Citat:
Eu stiu de ex. tot de la parintele meu care este trimis uneori de un episcop sa particpe si sa vorbeasca la intalniri ecumenice, ca ceea ce le spune ii socheaza, in sens pozitiv, ca le da alta perspectiva nemaigandita de ei, sau in cel mai rau caz le intra pe o ureche si le iese pe cealalta.
F bine...asa si trebuie,ma bucur pentru dinsul.

Citat:
Viclenie nu prea vad de ce ar fi. Cred ca exista oameni destul de inteligenti pe acolo care sa stie sa faca fata diverselor situatii. Eu cunosc doar cativa, bineinteles, nu ma pun chezasa pentru toti.
Viclenia este in primul rind acasa,fata de proprii credinciosi,nu la adunari neaparat,vom analiza pe parcurs,e un drum mai lung...