View Single Post
Vechi 22.05.2009, 16:40:26
2io's Avatar
2io 2io is offline
Member

Data înregistrării: 14.04.2007
Locație: Giessen, D
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
O dovada stiintifica ar fi crearea unei celule prin simularea conditiilor de acum sute de milioane de ani. Se lucreaza la asta.
Dar de la Darwin se lucreaza la asta...
Citat:
Din pacate, nu pot exista fosile de celule simple, insa pe aproape, da, si s-au descoperit.
Ce metoda se foloseste pentru a spune ca acele fosile descoperite sunt aproape fosilele de celule simple?
Citat:
Nu stiu ce inseamna pentru tine dovada reala, dar oamenii de stiinta nu au acces si nu au facut studii despre aceste dovezi reale. In consecinta, oamenii de stiinta nu se pot exprima decit intr-un mod sceptic.
Acces au, dar nu au cunostinta despre aceste evenimente deoarece mintea le este intunecata. Deoarece trebuie intai sa ai credinta si abia apoi ai cunostinta. (sunt si exceptii: Sfantul Apostol Pavel s.a.)
Citat:
Da, poti spune si asa.
Pacat... ai vazut filmul "Left behind"? stii de proiectul BlueBeam (sau ceva de genul)?
Ce mi-a placut sa vad in film a fost faptul ca ziaristul, avand credinta ca Hristos a murit si inviat si ca Hristos este Dumnezeu Adevarat, nu a fost hipnotizat la intalnirea in care au fost omorati cei doi bancheri.
Citat:
Repet, stiinta nu isi poate explica ceva ce nu studiaza. poate doar sa isi exprime o opinie sceptica, avind in vedere experienta sa
da... chiar ma intrebam de ce nu studiaza aceste lucruri. Asta pana am ajuns sa lucrez in Germania. Multi oameni de aici nu stiu multe minuni ce se intampla in jurul lor. Totusi a nu sti nu inseamna si a nu fi. Noi, care stim, nu putem ignora informatia.
Citat:
Oamenii de stiinta au si ei o credinta, anume ca universul poate fi pina la urma inteles.
...si dupa ce va fi [pana la urma] inteles? ce vor face oamenii de stiinta?
Totusi, a avea credinta ca universul poate fi inteles si a avea credinta ca totul s-a format din nimic fara nimic este diferenta.
Citat:
Habar n-am daca exista mai multe universuri si mai ales habar n-am daca acestea au fost create dintr-unul singur.
Habar n-am de ce acest univers are vreo logica.
Dar nu inseamna ca daca tu dai vina pe Dzeu pentru asta, tu stii de ce universul are vreo logica.
Deci afirmi ca universul are o logica. Ei bine, eu spun ca aceasta logica este Dumnezeu. Bineinteles ca acest cuvant (Dumnezeu) reprezinta mult mai mult, dar El Insusi spune simplu prin gura Sfantului Evanghelist Ioan: "[...]si Dumnezeu era Cuvantul[...]".
Citat:
Trebuie sa ne maturizam si sa intelegem ca pot exista si intrebari fara raspuns
Nu pot sa accept acest lucru [intrebari fara raspuns]. In schimb pot accepta ca sunt intrebari la care eu nu cunosc raspunsul, DAR doar atunci cand am siguranta ca Cineva il stie, doar atunci cand stiu ca este un raspuns.
Reply With Quote