Citat:
Īn prealabil postat de 2io
Dar de la Darwin se lucreaza la asta...
|
Deja au fost facuti pasi importanti.
Oricum, chiar daca omul reuseste sa contruiasca o celula, tot nu va lamuri pe toata lumea :)
Citat:
Ce metoda se foloseste pentru a spune ca acele fosile descoperite sunt aproape fosilele de celule simple?
|
probabil microscopul :)
Citat:
Acces au, dar nu au cunostinta despre aceste evenimente deoarece mintea le este intunecata. Deoarece trebuie intai sa ai credinta si abia apoi ai cunostinta. (sunt si exceptii: Sfantul Apostol Pavel s.a.)
|
Aceste evenimente sau au o incidenta scazuta si nu pot fi repetate sau au fost deja demascate sau nu exista acces la ele
Citat:
Pacat... ai vazut filmul "Left behind"? stii de proiectul BlueBeam (sau ceva de genul)?
Ce mi-a placut sa vad in film a fost faptul ca ziaristul, avand credinta ca Hristos a murit si inviat si ca Hristos este Dumnezeu Adevarat, nu a fost hipnotizat la intalnirea in care au fost omorati cei doi bancheri.
|
Nu stiu filmul
Citat:
da... chiar ma intrebam de ce nu studiaza aceste lucruri. Asta pana am ajuns sa lucrez in Germania. Multi oameni de aici nu stiu multe minuni ce se intampla in jurul lor. Totusi a nu sti nu inseamna si a nu fi. Noi, care stim, nu putem ignora informatia.
|
nici eu nu stiu, dar am o banuiala
Citat:
...si dupa ce va fi [pana la urma] inteles? ce vor face oamenii de stiinta?
Totusi, a avea credinta ca universul poate fi inteles si a avea credinta ca totul s-a format din nimic fara nimic este diferenta.
|
se vor apuca de agricultura :)
nimeni nu spune ca s-a format din nimic
deocamdata fizica nu poate spune ce s-a intimplat inainte de timpul Planck, cam 10^-44 secunde
Citat:
Deci afirmi ca universul are o logica. Ei bine, eu spun ca aceasta logica este Dumnezeu. Bineinteles ca acest cuvant (Dumnezeu) reprezinta mult mai mult, dar El Insusi spune simplu prin gura Sfantului Evanghelist Ioan: "[...]si Dumnezeu era Cuvantul[...]".
|
poti sa o numesti oricum, daca o lasi sa fie o simpla logica
Citat:
Nu pot sa accept acest lucru [intrebari fara raspuns]. In schimb pot accepta ca sunt intrebari la care eu nu cunosc raspunsul, DAR doar atunci cand am siguranta ca Cineva il stie, doar atunci cand stiu ca este un raspuns.
|
Ma rog, unii au nevoie intotdeauna de un tatuc care sa stie tot