Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
E firesc să vă simțiți jicnit personal pentru că am numit erezie și sectă în repetate rânduri "cultul" din care faceti parte si in care v-ați format, desi cu dvs nu am nimic.
Biserica primară prin sfintele sinoade au dat anatemei ereziile din gruparea căreia îi aparțineți.
Iar Biserica lui Hristos e numai una. La fel si dogma și marturia de credință.
Am incercat să profit de prezența dvs pe acest topic, dat fiind faptul că până acum nu am avut parte decât de niște adventiști ignoranți și depresivi, cu pregătire biblică extrem de modestă, ca reprezentanți ai neo-protestantismului. Nu am facut decât să vă invit sa vorbiti (fara sa dati copy-paste de pe siturile baptiste) despre relatia dintre botez și "experienta mantuirii" in "cultul" caruia îi aparțineți, pentru că asta explică cel mai bine dorința de a boteza numai adulții la sectele neoprotestante.
Să fiți și dvs binecuvântat cu dreapta cugetare!
|
Nu ma simt jignit, parerile si convingerile personale sunt proprii , aveti dreptul sa ganditi si va erxprimati cum doriti.
Eu nu am de demonstrat nimic si nici de a convinge pe cineva sa creada ceva ce eu (zicase) doresc sa impun.
Sunt deschis la discutie despre orice principiu biblic sau chiar confesional, dar cu rugamintea celor 2 puncte (pe alt spatiu virtual).
Numai binecuvantare Florin.
PS.Nu sunt adventist si nici baptist, fac parte dintr-o biserica penticostala. (nu ca ar avea importanta, pentru dumneavoastra toti sunt la fel :))