View Single Post
Vechi 01.06.2009, 16:53:08
Veneficus666 Veneficus666 is offline
Banned

Data înregistrării: 01.06.2009
Implicit

Da, bineinteles ca eu cred in evolutie. Mi se pare absurd sa zici ca o zeitate a facut totul instant. Consider (fara sa jignesc pe cineva), ca acest lucru nuf ace decat sa ingradeasca inteligenta umana , este doar o scuza pentru a nu gandi si a scapa ieftin. Poate nu vom afla niciodata cum am aparut, de ce sa ne pierdem timpul cu asa ceva.

Spre deosebire de religie, stiinta a fondat doar o TEORIE. Ei nu au spus "Gata domne asa s-a facut 100%". Ei continua sa cerceteze, sa progreseze, nu sa isi lase mintea in epoca de piatra.

Iar semnele ei sunt peste tot. Stim foarte bine spre exemplu ca pasarile se trag din reptile (si nu e greu de inteles de ce ). Mai nou, s-a descoperit si ultima veriga in evolutia umana, mamiferul Ida. http://news.nationalgeographic.com/n...ink-found.html

E absurd sa zici ca planeta nu are mai mult de 6000 de ani, astfel de procese s-au demonstrat foarte clar ca necesita timp... la fel si deteriorarea stratului de ozon si asa mai departe. Inteleg ca sunteti contra stiintei, dar datorita stiintei folositi internetul ca sa scrieti toate posturile astea.
Reply With Quote