View Single Post
Vechi 01.06.2009, 17:11:09
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Veneficus666 Vezi mesajul
E absurd sa zici ca planeta nu are mai mult de 6000 de ani, astfel de procese s-au demonstrat foarte clar ca necesita timp... la fel si deteriorarea stratului de ozon si asa mai departe. Inteleg ca sunteti contra stiintei, dar datorita stiintei folositi internetul ca sa scrieti toate posturile astea.
Nici eu nu sunt de acord cu cei care nu dau nici o credibilitate stiintei, interpretand cartile sfinte numai in litera.

Eu sunt ortodox, dar asta nu ma impiedica sa nu cred ca Pamantul a fost creat acum cateva mii de ani sau ca nu mai exista viata in Univers. Eu merg pe ideea designului inteligent, caci alte explicatii nu ma multumesc.

De curand am gasit si o posibila explicatie a modului paradoxal in care Dumnezeu a creat mai intai viata pe "pamant" si apoi Soarele nostru:

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=119

Inca n-a comentat nimeni pe forum ideea nastrusnica a panspermiei care e posibil sa fie revelata pe cat putea sa priceapa omul la vremea aia, in Facere...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote