Citat:
În prealabil postat de Veneficus666
Da, bineinteles ca eu cred in evolutie. Mi se pare absurd sa zici ca o zeitate a facut totul instant. Consider (fara sa jignesc pe cineva), ca acest lucru nuf ace decat sa ingradeasca inteligenta umana  , este doar o scuza pentru a nu gandi si a scapa ieftin. Poate nu vom afla niciodata cum am aparut, de ce sa ne pierdem timpul cu asa ceva.
|
Asta cu scapatul ieftin nu se numea "lama lui occam"?
Parca pana mai ieri nu va ingradea inteligenta.
Citat:
Spre deosebire de religie, stiinta a fondat doar o TEORIE. Ei nu au spus "Gata domne asa s-a facut 100%". Ei continua sa cerceteze, sa progreseze, nu sa isi lase mintea in epoca de piatra.
|
Bun, si un sciop continua sa mearga, dar asta nu inseamna ca poate sa alerge.
Citat:
Iar semnele ei sunt peste tot. Stim foarte bine spre exemplu ca pasarile se trag din reptile (si nu e greu de inteles de ce ).
|
Poate pentru tine, nu toti au o gandire asa nastrusnica.
Vai, sa numaram cate "verigi" s-au gasit pana acum si s-au dovedit falsuri notorii?
Citat:
E absurd sa zici ca planeta nu are mai mult de 6000 de ani, astfel de procese s-au demonstrat foarte clar ca necesita timp...
|
Te referi la procesele naturale sau supranaturale?
Teraformarea accelerata prin mijloace naturale, nu e straina de imaginatia omului actual.
Se poate merge atat de departe incat accepta ca viata pe Pamant este produsul unei civilizatii extraterestre, insa cu Dumnezeu e mai greu..
Citat:
la fel si deteriorarea stratului de ozon si asa mai departe. Inteleg ca sunteti contra stiintei, dar datorita stiintei folositi internetul ca sa scrieti toate posturile astea.
|
Nu cred ca e cineva contra stiintei, ci impotriva idolatrizarii stiintei de catre cei care nu ii recunosc limitele.