Citat:
În prealabil postat de Fani71
Este adevarat, dar cred ca trezevia nu implica si asemenea panici.
|
Mie nu mi s-a parut ca cei care scriu sunt panicati, dar unii s-au panicat de ceea ce este scris pe aici, si intr-adevar daca stai sa te gandesti ca POTI prinde acele vremuri, e mai greu sa te bucuri.
Citat:
Cred ca daca ne ocupam de ce ne-a zis Hristos sa facem si sa fim, mai ales, suntem destul de pregatiti pentru price prigoana. Care nu se stie de loc de ce fel va fi, oricat speculeaza unii.
|
Pai tocmai, cred ca nu e rau sa te intrebi din cand in cand daca esti dispus sa induri ceea ce au indurat unii Sfinti, pentru a-ti lua temperatura duhovniceasca.
Daca simti frica, probabil ca suferi de hipotermie duhovniceasca.
Citat:
Cred ca un crestin trebuie sa traiasca mai ales in prezent. 'Sa lasam zilei greul ei'.
|
Binenteles. Dar nu trebuie sa ignore nici viitorul.
Citat:
Ei, am spus-o mai mult ca butada, asa. Nu merge ca interpretare serioasa. totusi, o idee era serioasa: sa nu ne agitam fara rost. Sa nu facem ca Marta, ci ca Maria.
Dar asta mi se pare ca vrei si tu sa zici.
|
Dar binenteles, nimeni n-a inceput sa faca socoteli de genul: 400g fasole uscata = 1500 calorii x 365 zile x 3.5 = 511kg fasole uscata/persoana cu care sa trecem de perioada pecetluirii, declarata deja inceputa de unii calugari.
Dar gasesc amuzanta (nu panicarda) propunerea unora de a trai cu ceaiuri si scoarta de copac. Au incercat vreodata?