Citat:
Īn prealabil postat de anna21
Ai un punct de vedere ateu. Intr-adevar VT are in centru Legea si vorbeste clar despre pacat si pedeapsa. Dar inca nu vad nimic socant. Mai socant este ce vad la televizor.
Ti se pare (spun si eu ca Andrei) ca lumea este mai civilizata astazi? Pentru fiecare copil nascut in Romania se fac 6 avorturi (acum nu-mi mai amintesc exact raportul daca era 1 la 5 sau 1 la 6, dar cred ca ai prins idea). Ce sansa au acei copii? Macar copiii aia mancati de ursi apucasera sa se nasca.
|
Ti se pare mai socant sa vezi un film cu impuscaturi decit niste spinzuratori adevarate?
Ti se pare mai socant sa auzi niste injuraturi decit sa vezi niste inocenti torturati?
Ti se pare mai socant ca o femeie sa faca avort necesar pentru sanatatea ei decit sa vezi 42 de copii omoriti cu singe rece de insusi Dzeu?
Ti se pare normal sa denaturezi statisticile numai pentru a scoate lumea de azi mai necivilizata decit cea din VT?
Spre stiinta ta si a celorlalti care discuta dupa ureche despre avort si anticonceptionale:
In aproximativ 15 ani, Romania a reusit sa reduca spectaculos numarul foarte mare de avorturi de la inceputul anilor ’90 (de la 3,4 avorturi per femeie in 1993 la 0,84 avorturi per femeie in 2004 – conform Studiilor de Sanatatea Reproducerii efectuate in anii 1993 si 2004), crescand in acelasi timp semnificativ rata utilizarii contraceptivelor moderne (de la 10% īn 1993 la 34% in 2004).
Rata mortalitatii materne inregistreaza, de asemenea, o scadere constanta de-a lungul anilor, inregistrand-se 0,17 decese materne la 1.000 nou-nascuti, comparativ cu 0,83 decese la 1.000 nou nascuti inregistrate la inceputul anilor ’901.