![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu sunt o experta, dar nu gasesc ca ceea ce scrie acolo e chiar asa socant. 1. In primul rand, plata pacatului este moartea. Valabil pt. oricine care nu se pocaieste. 2. Din perspectiva crestinismului, viata aceasta nu este decat o lupta cu pacatul, un efort de a ne apropia de Dumnezeu (de Care ne desparte pacatul propriu + stramosesc). De asemenea, Dumnezeu stie ce se va intampla fiecaruia deoarece El nu este constrans de timp (El este in afara timpului, fireste stie drumul fiecaruia). Daca acei copii oricum traiau in pacat si in idolatrie, ce conteaza ca mor in copilarie sau adulti? Oricum judecata nu le va fi favorabila, ba chiar prin moartea lor violenta posibil sa ispaseasca pacate. Nu este vorba de 42 "suflete distruse" cum spui tu.. de unde stii ce se intampla cu sufletele lor? Dumnezeu este drept. 3. Dumnezeu isi arata puterea prin acest act. El nu se lasa batjocorit, este o atentionare. Ai un punct de vedere ateu. Intr-adevar VT are in centru Legea si vorbeste clar despre pacat si pedeapsa. Dar inca nu vad nimic socant. Mai socant este ce vad la televizor. Ti se pare (spun si eu ca Andrei) ca lumea este mai civilizata astazi? Pentru fiecare copil nascut in Romania se fac 6 avorturi (acum nu-mi mai amintesc exact raportul daca era 1 la 5 sau 1 la 6, dar cred ca ai prins idea). Ce sansa au acei copii? Macar copiii aia mancati de ursi apucasera sa se nasca. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfantul Ilie | costel | Diverse Sarbatori | 33 | 19.07.2014 22:26:30 |
| Ilie ortodox? | tara tara vrem ostas | Generalitati | 22 | 21.07.2011 22:46:46 |
| La Multi Ani ILIE! | Melissa | Generalitati | 0 | 20.07.2011 10:30:28 |
| sf. Ilie..derivatii nume??? | jupinu | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 02.07.2007 22:16:18 |
|
|