Citat:
În prealabil postat de andreicozia
..Doamne ce cuvint cumplit, nu stiu cum de poti sa misti buzele sa spui asa ceva, pe tine nu te doare?
|
Hahaha, ce vaicareala!
Se spune ca nici o rana nu doare mai tare decat vanitatea lezata.
Citat:
Serios, atunci de ce oare ma spovedesc si ma impartasesc des cu Singele si Trupul Mintuitorului? si am o relatie foarte buna cu duhovnicul/staret al meu cu care imi impartasesc aceleasi ginduri ca si cu tine si cu care este de acord atita timp cit imi exprim aceasta empatie din INTERIORUL BISERICII?
Oare de ce imi pasa de restul lumii si-i consider egali si chiar poate mai buni ca mine? si nu-i vad NICI O CLIPA Eretici?
|
Cum am putut sa-ti zic eretic cand tu esti atat de bun?!
Nici nu stiu de unde sa incep:
Citat:
deci si faptul; ca unele triburi nu au auzit de Hristos si nu vor auzi este tot de la Hristos
Ceea ce inseamna ca "pastila" mintuirii Hristos nu o fi pentru toti.
|
Citat:
Iudeii se intreaba de mii de ani, de ce oare ar schimba Dumnezeu legile Vechi?
De ce?, da, sa le imbunatatesti da, asa cum se aduc des amendamente legilor existente din diverse motive de evolutie sociala
Insa lor proorocii lor nu le-au lasat nici un document scris, deci prin ce pacatuiesc ei
DACA EI DOAR ASTA STIU?
si SUNT ABSOLUT SIGURI da DUMENZEUL LUI IZRAEL ii va MINTUI!
|
Citat:
Da, draga, asta se refera la NOI cei din ZONA IUDAICo-Crestina si nici macar toti, doavada fiind IUDEI!!!!!!, evreii care nici macar profet nu-l considera si voprba aia s-a nascut INTRE EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, tu realizezi oare:
...si oare in aroganta iesita din comun a noastra crezi ca Dumnezeu ii va uita pe evrei, poporul lui ALES?????...spaer ca glumesti
"Evreii nu e prosti!" de asta sa fi sigura! si fii sigura ca cu multi dintre ei ne vom intilni in Imparatie
Deci, concluzia este ca fiecare este cu drumul lui catre salvare prin DI V E R S I T A T E
|
Citat:
Toti au un Dumnezeu, au o Cale, Au un Spirit, Au Un Duh care-i poarta si care-i Pazeste, fiecare cu Specificul lui, cu Culorile lui, cu steagurile lor, Simbolurile lor , nu?
Peste tot se regasesc aceste elemente esentiale trecerii la Dumnezeu, la Indumnezeire.
|
si lista poate continua
Toate de mai sunt sunt in dezacord cu Biblia.
Threadul cu Etna a disparut, dar imi amintesc ca spuneai ca si musulmanii se vor mantui desi scrie clar:
"Dar chiar dacă noi sau un INGER DIN CER v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!"
Eu ma indoiesc ca duhovnicul tau stie ce crezi.