Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb
Bun simt? Am jignit pe cineva si nu mi-am dat seama?
Ca nu are logica pentru tine, asta-i alta treaba...
|
Pai n-are, pentru ca eu nu inghit pe nemestecate anumite informatii.
Pana acum am vazut afirmatii nu informatii.
[quote] Evident ca sunt publice, si etichetele de pe produsele alimentare sunt publice, dar nu scrie ca E123 e cancerigen:
http://www.topsanatate.ro/euri.php?action=cauta&e=E123 sau
[/qupte]
Teoretic (oficial) nu este, practic reprezinta un risc dar nu cred ca te astepti ca cei care iti vand beleaua sa iti zica ca nu e bun ce cumperi.
Citat:
Mi se pare cam mare numarul celor care sa fi semnat aiurea, doar ca-i la moda. Eu zic ca erau mai degraba interesati de sanatatea lor.
|
Mare? Pentru zilele noastre? Deloc..
Uita-te doar de cat timp circula mass -uri aiurea pe messenger si oamenii cred si dau mai departe, subscriiu, semneaza..
Citat:
Se pare ca trecem printr-un fel de manie a impotrivirilor, nu conteaza care e problema, dam replica ca doar nu ne costa nimic si este si anonim (sa-ti dai numele complet intr-o petitie e anonim????? hmm....) si asa avem impresia ca am mai rezolvat o problema.
|
Da, practic este anonim pentru ca nimeni nu verifica acele nume.
De ce? Pentru ca semnaturile astea nu conteaza decat cel mult sub argumentul "uite ce multi au semnat" ceea ce este un argument stupid ca si eu pot sa zic "uite ce multi dau mai departe mass -ul cum ca yahoo plateste pentru spam" asta nu inseamna ca yahoo CHIAR da bani pentru spam.
Citat:
Nu pot sa mestec pentru tine, ti-am dat linkuri de unde te poti informa tu, sunt atatea linkuri despre acest codex, sa le insir aici pe toate?
Uite o istorie: http://www.ecomagazin.ro/codex-alimentarius/
Nu pot da decat "copy" si apoi "paste" ca doar nu pot rescrie textul codexului.
|
Chiar n-am vazut un singur citat macar din textul codexului doar ce au inteles ei din el, eu am cerut trimiteri exacte, paragraf, litera unde scrie in codex asa ceva.
Eu discutam despre Codex nu despre organismele modificate genetic.
Citat:
O fi plin de zapaciti, dar in ziare si la stiri nu ai sa citesti/auzi despre efectele negative, nici ale codexului nici ale vreunui medicament (ca de exemplu vaccinul pentru prevenirea cancerului de col uterin; sincer, cred ca daca nu existau victime nici nu s-ar fi aflat de efectele negative ale acestui vaccin).
|
Oare daca nu existau victime nu inseamna ca nu erau efective negative?
La fel, nu gasesc decat afirmatii luate c/p de pe alte site -uri, fara trimiteri la textul Codexului.
Ca sa vezi cum functioneaza credibilitatea..
Citat:
Dar cu cine esti tu in razboi? Cu familia? Cu amicii? Cu colegii? Sa informezi nu inseamna sa mergi la razboi Aline ! Zic eu.
|
Unde e limita dintre informare si dezinformare?
Dezinformarea este o colectie de afirmatii pe care tu trebuie sa le iei drept bune fara a fi argumentate cu trimiteri EXACTE la problema investigata.
Exact ceea ce tu faci, exact ce ti-am cerut sa corectezi dar se pare ca nu reusesti decat sa-mi dai trimiteri la
alte site -uri dar cu acelasi continut si aceeasi politica de DEZINFORMARE.
Citat:
Cu mana goala? Pai nu ai proiectul de lege? Dovezile concrete ai sa le vezi mai tarziu, prin spitale si apoi in cimitire.
|
Proiectul de lege la care faci trimitere este despre OMG. Eu ti-am cerut
citate din Codex in sprijinul afirmatiilor tale.
Nu le-ai gasit sau depaseste comoditatea sau capacitatea ta de a
investiga problema?
E mai usor sa dai link -uri si sa iei drept bun ce spun altii si sa spui si altora sa ia drept bune lucrurile astea, decat sa le
verifici, nu-i asa?
Citat:
Ideea era sa atrag atentia, nu sa fortez pe nimeni sa creada ce am scris eu aici. Cui ii place viata lui asa cum e, sa nu citeasca.
|
Asta deja nu mai e comoditate, e un soi de impertinenta.
Ia luati si inghititi daca va place, daca nu ..nu inghititi.
Aruncam nada, vedem daca se prinde pestele.
Citat:
Stii ce mi-as dori? Ca tot ce se vehiculeaza despre acest codex sa fie FALS, sa fie o farsa si tot ceea ce scrie pe site-ul lor oficial sa fie 100% in interesul populatiei... Imi asum orice critica daca va fi asa si o sa fiu fericita.
- http://www.natural-health-informatio...mentarius.html
|
Critica o ai mai sus, dar nu ti-o asumi, preferi sa o ingropi nu facand trimiterile directe la problemele invocate ci la alte site -uri care invoca
aceleasi probleme insa le lipseste exact ceea ce ceream mai sus,
trimiterile exacte la textul codexului.