![]() |
![]() |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Pana acum am vazut afirmatii nu informatii. [quote] Evident ca sunt publice, si etichetele de pe produsele alimentare sunt publice, dar nu scrie ca E123 e cancerigen: http://www.topsanatate.ro/euri.php?action=cauta&e=E123 sau [/qupte] Teoretic (oficial) nu este, practic reprezinta un risc dar nu cred ca te astepti ca cei care iti vand beleaua sa iti zica ca nu e bun ce cumperi. Citat:
Uita-te doar de cat timp circula mass -uri aiurea pe messenger si oamenii cred si dau mai departe, subscriiu, semneaza.. Citat:
De ce? Pentru ca semnaturile astea nu conteaza decat cel mult sub argumentul "uite ce multi au semnat" ceea ce este un argument stupid ca si eu pot sa zic "uite ce multi dau mai departe mass -ul cum ca yahoo plateste pentru spam" asta nu inseamna ca yahoo CHIAR da bani pentru spam. Citat:
Citat:
Citat:
La fel, nu gasesc decat afirmatii luate c/p de pe alte site -uri, fara trimiteri la textul Codexului. Ca sa vezi cum functioneaza credibilitatea.. Citat:
Dezinformarea este o colectie de afirmatii pe care tu trebuie sa le iei drept bune fara a fi argumentate cu trimiteri EXACTE la problema investigata. Exact ceea ce tu faci, exact ce ti-am cerut sa corectezi dar se pare ca nu reusesti decat sa-mi dai trimiteri la alte site -uri dar cu acelasi continut si aceeasi politica de DEZINFORMARE. Citat:
citate din Codex in sprijinul afirmatiilor tale. Nu le-ai gasit sau depaseste comoditatea sau capacitatea ta de a investiga problema? E mai usor sa dai link -uri si sa iei drept bun ce spun altii si sa spui si altora sa ia drept bune lucrurile astea, decat sa le verifici, nu-i asa? Citat:
Ia luati si inghititi daca va place, daca nu ..nu inghititi. Aruncam nada, vedem daca se prinde pestele. Citat:
|
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania si Codex alimentarius | Eliana | Generalitati | 6 | 12.11.2010 21:51:45 |
codex alimentarius | lore86 | Generalitati | 16 | 24.01.2010 16:54:27 |
Codex Alimentarius | theofan | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 16.02.2009 16:24:02 |
Genealogia din codex Vaticanus | OryNider | Din Noul Testament | 1 | 28.12.2008 02:16:47 |
|