Subiect: Sodoma si Gomora
View Single Post
Vechi 16.06.2009, 21:19:02
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dex53 Vezi mesajul
mai bine nu-i invatati nimic. fiecare face ce vrea. libertatea ta se incheie unde incepe libertatea aproapelui. traim intr-un stat laic si asa-zisa moralitate crestina, imbibata cu intoleranta nu are ce cauta in legile noastre. daca ar fi sa ne luam dupa Biblie, am avea inca sclavie, misoginism legiferat, intoleranta religioasa etc.

in concluzie lasati oamenii in pace. daca intr-adevar exista Dumnezeu (in varianta biblica) o sa-i judece dupa moarte. (doar avem liber arbitru, nu-i asa? )
Pe cei din Sodoma si Gomora i-a judecat Dumnezeu inainte de moarte.Dupa moarte,deja este prea tirziu...

Moralitatea crestina este intoleranta fata de rau,de pacate si de pacatosul mindru...caci de altfel Biserica este plina de pacatosi pocaiti.

Citat:
libertatea ta se incheie unde incepe libertatea aproapelui
Numai in 20-30 de ani,ati ajuns sa caricaturizati casatoria,incercati sa interziceti folosirea notiunilor de mama si tata,de sot si sotie,ati dat legi de hate-crime prin care bagati oameni in inchisoare pentru marturisirea adevarului,definiti Sfinta Scriptura ca literatura a urii...sinteti de o prolificitate maligna cum rar se poate vedea.

Dupa cum ecumenismul este SIDA credintei,asa si homosexualitatea este SIDA societatilor...prabusirea si moartea lor....se si vede de altfel cu ochiul liber,si intr-un caz si in celalalt.

Ma intreb ce ar fi in viitorii 50 de ani,daca din nenorocire, ar mai tine Dumnezeu atita timp lumea aceasta a raului.

Un posibil scenariu,ilustrat tot in Sodoma si Gomora....cum va comportati fata de musafiri si de cei putini ramasi care incearca sa-i apere,...ca niste violatori...atunci cind sinteti majoritari.

Asa ne spun si Sfintii ca se va intimpla in anii care vin...or sa-i oblige pe parinti sa faca sex cu copiii lor,pe frati cu surori,pe monahi cu monahii,incestul,avortul,pedofilia,poligamia or sa devina probabil drepturi ale " omului " ( demonului )

Cred ca cine are curajul sa rosteasca in acele zile cuvintul Iisus Hristos, si sa-L mai marturiseasca si de Dumnezeu...pe linga mucenicie,cred ca mare se va chema si in Imparatia Cerurilor.

PS.cind am folosit cuvintul " voi ",nu m-am referit la tine,ci la cel din fata mea care savirseste acest pacat si se mindreste cu el,il apara,smintind si corupind si alti oameni si dindu-i mortii vesnice.