![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moralitatea crestina este intoleranta fata de rau,de pacate si de pacatosul mindru...caci de altfel Biserica este plina de pacatosi pocaiti. Citat:
Dupa cum ecumenismul este SIDA credintei,asa si homosexualitatea este SIDA societatilor...prabusirea si moartea lor....se si vede de altfel cu ochiul liber,si intr-un caz si in celalalt. Ma intreb ce ar fi in viitorii 50 de ani,daca din nenorocire, ar mai tine Dumnezeu atita timp lumea aceasta a raului. Un posibil scenariu,ilustrat tot in Sodoma si Gomora....cum va comportati fata de musafiri si de cei putini ramasi care incearca sa-i apere,...ca niste violatori...atunci cind sinteti majoritari. Asa ne spun si Sfintii ca se va intimpla in anii care vin...or sa-i oblige pe parinti sa faca sex cu copiii lor,pe frati cu surori,pe monahi cu monahii,incestul,avortul,pedofilia,poligamia or sa devina probabil drepturi ale " omului " ( demonului ) Cred ca cine are curajul sa rosteasca in acele zile cuvintul Iisus Hristos, si sa-L mai marturiseasca si de Dumnezeu...pe linga mucenicie,cred ca mare se va chema si in Imparatia Cerurilor. PS.cind am folosit cuvintul " voi ",nu m-am referit la tine,ci la cel din fata mea care savirseste acest pacat si se mindreste cu el,il apara,smintind si corupind si alti oameni si dindu-i mortii vesnice.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sodoma si Gomora | Marius22 | Intrebari utilizatori | 58 | 29.06.2010 18:59:58 |
|