Citat:
În prealabil postat de padurariucristi
Draga Dana123,iubirea nu inseamna sex in pat.Si casnicia nu este desfranare cu acte in regula.Impreunarea asta este lasata ca sa ducem mai departe neamul omenesc.Si ca sa nu traim in pacat Dumnezeu ne-a dat cununia.Si pacatul asta (ca tot pacat este) se iarta numai prin facere de copii.Pacat ca ai o varsta atat de inaintata si n-ai stiut lucrul asta pana acum.Te sfatuiesc sa mai citesti un pic pe la Sfintii Parinti.Sa ne lumineze Dumnezeu pe toti caci avem nevoie mare.(ionela)
|
Draga Ionela,ati raspund cam tarziu ,ca nu am timp sa intru pe net prea des,dar din ce am citit eu din mesajele tale an general,,te vad o persoana anchisa,cu idei fixe,poate nu prea fericita.
An mesajul meu ,am vrut sa metaforizez(am zis corect?)putin.
E adevarat ca la anii mei,cum zici tu,am trecut prin multe si am vazut multe.(de anvatat ,anca mai am)dar stiu ca de la viata ,trebuie sa iei ce e bun si frumos.si daca toate astea le gasesti an casa ta ,binecuvantata ,nu vad unde e pacatul.
Tu te culci cu sotul tau,doar sa faci copii?altfel e desfranare?
Atunci vai de capul nosrtu,binecuvantate sant vitele ca pe ele le duc ,cu programare,la monta.
Numai bine ati doresc