View Single Post
Vechi 22.06.2009, 16:49:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mai sus, trebuie sa rectific, e vorba de gLumilele viclene... shi fraiere doar inaintea juoqqqulului slavei de la oameni ori de la draci... dar shi insuhi eshti om asha ca nu te flata ca zici ca ai nume... shi ca eshti smerit shi ca crezi... mai creshtine... deci vezi, vorbesc mai mult cu mine, uneori shi cu Dumnezeu, dar cu El e mai greu fiindca e sfant Tare... bun shi iubitor de oameni shi shtie mereu ca vreau sa-l fentez flatandu-l nitzel in mod mishel shi fara sa shtiu ce fac, fireshte... iar apoi iarashi ma reintorc la papanashi shi shnitzel shi copane din pui shi puicutze... cu fitze... shi fara scufitze... ca lupul are haine din piei de oi dar inlauntrul lui e un lup shi mai mare shi mai bun shi mai bland, shi ala, nu la patriarh ma refer, e tot imbracat in piei de oi, ci la noi, la creshtinii de gios, cu suflet gaunios... un lup ce din blandetze eretica ma indeamna sa pacatuiesc in mod firesc decum atzipesc pe strada... ca zice el ca nu se pune pacatele shi oqadele doar fiindca-s creshtin, pentru ca sunt creshtin, de aia... shi atunci ma intreb eu... sa nu fie oare drept Dumnezeu? sa nu fie judecata Lui preadreapta atunci cand o va face prin Cuvantul Sau? deci ma mir de mine cat de credul pot fi cand imi face cineva cu oqqqulul insinuand shi ranjind subtil ca voi beneficia de pile multe ca un copil al unui mare om de frunte... deci e najol de mine dar shi de tine cu toate gLumilele mele interpretari shi poezii ca am impresia ca shi eu voi fi trimis cu tzapii pe pustii... caci acolo, in Noul Ierusalim, pacatul cu sigurantza ca nu va intra... sau credetzi ca daca ii va pune cineva pile pacatului va intra? shi pila aia daca ar exista, cum poate ea sa arate? cum poate sa fie ea? shi din ce? caci daca dragoste nu e... nu ca e interesata pila shi pare asha de blanda shi buna shi ajutatoare shi pare a fi zisa de un prooroc foarte mare? de marele prooroc, cobea shi iar-noaroc ce din juoben pudrandu-te pe la nas cu polen te inghionteshte cu cate un levier jegxy ca sa uitzi de anii petrecutzi cu pepsi in burtzi de balene ori in ashternut de matase impreuna cu moju-l-ene pe la 6... deci e deznadejde mare atunci cand e prea multa visare pe lac in spate ca un sac la diferite lenebede cu gatul lung shi capul plecat... de la atata carne, carne, carne... shi doar suntem in post... deci iar am scris prea mult ca shi cum ash shtii ceva pe de rost... dar va marturisesc ca nu retzin shi nu shtiu nici in ce zi suntem deshi sunt inca viu shi nici ce a fost ieri la liturghie... shi nici ce azi ar fi trebuit sa fac... fiindca sunt cam buimac... asha cum e un dezradacinat copac ce nu aduce rod decat ciulinii baraganului shi ingantecul tzagarnului... deci e cumplit sa fii smintit... sunt... nu sunt... aceasta cine poate shtii? shi cui ii foloseshte ca sa shtie bine daca nimic nu poate ca sa schimbe-n mine...

dar atzi vazut, a aratat la televizor, eu asha am auzit, cum fulgerul s-a unit cu un baiat, un tanar din oradea? de 19 ani era shi ieshise pe langa Crishul Alb sau Repede ca nu mai shtiu care curge pe acolo, sa se plimbe, ca ieri a fost, deci urma bacul, shi vorbea la telefon cu cineva cand sf Ilie l-a luat cu el... in tragedie ar spune unii... dar am impresia ca a fost shi este prea bine pentru el... deci fulgerul s-a unit cu un fecior caci fulgerul pe cine iubeshte cu acela se uneshte... shi astfel i-a dat aripi de nor. dar e drept ca shi pe unii ii trazneshte pe care-i gaseshte la munci de sarbatori... dar in general fulgerele ne iubeshte caci acolo unde nu mai e la cine, acolo e soare shi visare... dar unde exista plecare, acolo exista shi sfanta fulgerare... deci cine a greshit?