![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
mai sus, trebuie sa rectific, e vorba de gLumilele viclene... shi fraiere doar inaintea juoqqqulului slavei de la oameni ori de la draci... dar shi insuhi eshti om asha ca nu te flata ca zici ca ai nume... shi ca eshti smerit shi ca crezi... mai creshtine... deci vezi, vorbesc mai mult cu mine, uneori shi cu Dumnezeu, dar cu El e mai greu fiindca e sfant Tare... bun shi iubitor de oameni shi shtie mereu ca vreau sa-l fentez flatandu-l nitzel in mod mishel shi fara sa shtiu ce fac, fireshte... iar apoi iarashi ma reintorc la papanashi shi shnitzel shi copane din pui shi puicutze... cu fitze... shi fara scufitze... ca lupul are haine din piei de oi dar inlauntrul lui e un lup shi mai mare shi mai bun shi mai bland, shi ala, nu la patriarh ma refer, e tot imbracat in piei de oi, ci la noi, la creshtinii de gios, cu suflet gaunios... un lup ce din blandetze eretica ma indeamna sa pacatuiesc in mod firesc decum atzipesc pe strada... ca zice el ca nu se pune pacatele shi oqadele doar fiindca-s creshtin, pentru ca sunt creshtin, de aia... shi atunci ma intreb eu... sa nu fie oare drept Dumnezeu? sa nu fie judecata Lui preadreapta atunci cand o va face prin Cuvantul Sau? deci ma mir de mine cat de credul pot fi cand imi face cineva cu oqqqulul insinuand shi ranjind subtil ca voi beneficia de pile multe ca un copil al unui mare om de frunte... deci e najol de mine dar shi de tine cu toate gLumilele mele interpretari shi poezii ca am impresia ca shi eu voi fi trimis cu tzapii pe pustii... caci acolo, in Noul Ierusalim, pacatul cu sigurantza ca nu va intra... sau credetzi ca daca ii va pune cineva pile pacatului va intra? shi pila aia daca ar exista, cum poate ea sa arate? cum poate sa fie ea? shi din ce? caci daca dragoste nu e... nu ca e interesata pila shi pare asha de blanda shi buna shi ajutatoare shi pare a fi zisa de un prooroc foarte mare? de marele prooroc, cobea shi iar-noaroc ce din juoben pudrandu-te pe la nas cu polen te inghionteshte cu cate un levier jegxy ca sa uitzi de anii petrecutzi cu pepsi in burtzi de balene ori in ashternut de matase impreuna cu moju-l-ene pe la 6... deci e deznadejde mare atunci cand e prea multa visare pe lac in spate ca un sac la diferite lenebede cu gatul lung shi capul plecat... de la atata carne, carne, carne... shi doar suntem in post... deci iar am scris prea mult ca shi cum ash shtii ceva pe de rost... dar va marturisesc ca nu retzin shi nu shtiu nici in ce zi suntem deshi sunt inca viu shi nici ce a fost ieri la liturghie... shi nici ce azi ar fi trebuit sa fac... fiindca sunt cam buimac... asha cum e un dezradacinat copac ce nu aduce rod decat ciulinii baraganului shi ingantecul tzagarnului... deci e cumplit sa fii smintit... sunt... nu sunt... aceasta cine poate shtii? shi cui ii foloseshte ca sa shtie bine daca nimic nu poate ca sa schimbe-n mine...
dar atzi vazut, a aratat la televizor, eu asha am auzit, cum fulgerul s-a unit cu un baiat, un tanar din oradea? de 19 ani era shi ieshise pe langa Crishul Alb sau Repede ca nu mai shtiu care curge pe acolo, sa se plimbe, ca ieri a fost, deci urma bacul, shi vorbea la telefon cu cineva cand sf Ilie l-a luat cu el... in tragedie ar spune unii... dar am impresia ca a fost shi este prea bine pentru el... deci fulgerul s-a unit cu un fecior caci fulgerul pe cine iubeshte cu acela se uneshte... shi astfel i-a dat aripi de nor. dar e drept ca shi pe unii ii trazneshte pe care-i gaseshte la munci de sarbatori... dar in general fulgerele ne iubeshte caci acolo unde nu mai e la cine, acolo e soare shi visare... dar unde exista plecare, acolo exista shi sfanta fulgerare... deci cine a greshit? |
|
|
|||
|
|||
|
a venit la voi Dumnezeu cu sfintzii shi ingerii shi voi nu shtitzi... shi nu va bucuratzi...
poi nu ai cum sa te bucuri dacă ai pete de păcură pe hăinutza shi cămăshuță... mai degraba ai sa zici ca e secta, ca e minicuna... ca sa incerci shi tu sa pui lumina sub obroc adica sa pui credintza sub obroc, de frică, asha cum au incercat invatzatorii de lege shi fariseii shi saducheii pe vremuri caci ei shtiau ce ar fi trebuit sa faca, dar invatzau pe altzii shi ei nimic nu faceau din ce cereau altora, nu se atingeau nici cu degetul sa faca ceva din ce spuneau... shi ar fi vrut ca sa faca altzii... ca apoi sa aiba ei slava de la oameni... ca le placea sa se faca slugi la Pisi... shi au shi recunoscut zicand cu putere ca Cezarul este regele nostru, noi nu avem alt rege decat pe Cezarul... deci e clar de ce e atata necredintza pe lume, atata bezna in suflete, inlauntrul cel tainic al sufletului din inima sufletului unde trebuia sa locuiasca Dumnezeu cu omul shi nu omul cu omul sau pacatul cu omul... deci e clar de ce e in om atata nepocaintza, sentintze, lene... atata somn, somn shi noapte, adormire... e clar... oamenii sunt cu capul bagat in păcură shi dorm... shi nu-shi dau seama ca e pericol mare de incendiu... unul din ala care nu se vede dar care doare... shi doare pe Hristos... iar tzie nu-tzi pasa, shi asha uituc cum eshti, ca ai uitat sa ascultzi, te mai shi mandreshti punandu-tzi nadejdea in autobarfa eroica plina de incredere in sine ca sa te multzumeshti cu starea ta, ca iata cat de rebel shi neascultator ai devenit... chiar te bucuri ca eshti surd shi impietrit? sa te bucuri oare ca ai ajuns un bolovan baban? un bulgare de szmoala cu capul in păcură? ...poi daca Cineva arunca o scanteie? ce ai sa te faci creshtine? de ce nu crezi? shi de ce pe totzi ceilaltzi ii crezi shi-i urmezi? Last edited by vsovi; 24.09.2009 at 17:33:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Mare-i gradina Domnului....!
|
|
|
|||
|
|||
|
Care e sensul?
te referi la voi, la "unii" care nu credetzi shi mergetzi fara-ndoiala, negreshit, pe poarta cea larga? sau insinuezi ca eu sunt prost shi naiv sau poate insinuezi ca Hristos minte prin Trambitzele Sale Sfinte shi Apocaliptice? ce ai vrut sa spui? ca eshti necredincios? sau te-a deranjat poate faptul ca adminul a scos culorile shi marimile caracterelor neshtiind ca astfel toate postarile anterioare se dau peste cap? mai ales ca pui la sfarshit un semn de strigare! deci ce insinuare arunci shi catre cine? Sa intzeleg ca tzi-ai marturisit necredintza? eshti ashadar ateu? sau eshti ortodox care shtie el mai bine ce shi cum, shtie de la mamona omida probabil ca Hristos-Domnul e sectant sau eretic sau ca huleshte cand zice ca e Fiul Lui Dumnezeu exact asha cum sustzineau shi fariseii? deci ce ar trebui sa pricep din remarca ta? poi de ce nu va nashtetzi shi voi de sus ca sa fitzi shi voi fiii lui Dumnezeu? de ce doar pismuitzi pe cei ce cred pe Dumnezeu? de ce nu credetzi shi voi? sau ce vrei sa insinuezi? ca am dat eu dovada de reacredintza shi prostie shi credulitate sau ce? ca m-am jucat eu cu proorociile? deci te rog sa fi mai clar ca sa imi dau seama la ce shi la cine te referi... asha scurt shi clar shi cu semn de strigare... caci daca la Gradina te referi atunci cu sigurantza ca Gradina Lui Dumnezeu e mare, daca ne gandim la suprafatza pamantului, sau daca ne gandim la gradinitza Sfintei Cetatzi a Noului Ierusalim atunci e mititica... shi nu pot sa te aprob, sau daca te referi la Regina Romania ca la Noul Ierusalim, la gradina Maicii Domnului, atunci tzin sa te anuntz ca ar fi fost mult mai mare daca nu se gaseau destui care sa fure de la Dumnezeu... caci daca te uitzi pe harta din 1938 ai sa observi cat de mare era Gradina lui Dumnezeu dar nu mai e asha de mare, din grija "baietzilor buni". Last edited by vsovi; 25.09.2009 at 11:03:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am vrut sa jignesc. Da, la cei ca tine am facut referire si iti supun atentiei un fragment din postarile tale:
"Trambița nr.6 a Domnului era shi este sf.Verginica shi nu eu, apoi a mai proorocit de la Domnul Maria sora ei, iar acum proorocesc Nicușor shi Mihaela sau numai Mihaela, eu nu shtiu, dar asha sper pentruca asha am aflat de pe Forum de la Maria Margareta (o colega shi sora draga ce imi face zile fripte pe alt topic, la secte, la neghine) shi astfel cred ca Mihaela este Trambitza Apocaliptica nr.7... care trambitzeaza in zilele acestea. " Acesta este doar un scurt exemplu de contradictie cu ortodoxia in care se zbat cei care au evlavie la indrumatorul vostru. Domnule draga, exista draci care se ocupa de teologie iar cei care nu au un duhovnic bun si o randuiala buna, foarte usor pot sa cada prada unor astfel de draci care le dau impresia ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca sunt intre cei alesi, etc...asa ca va recomand sa va consultati cu un parinte duhovnic cu care sa discutati aceste "credinte" pe care le-ati primit. Sa aveti grija, in aceste vremuri dracii iau chip de inger si daca mergeti cu ei e posibil sa nu fiti in cele din urma chiar cu "Regina.." sau cum ii spuneti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ce contradictzie shi care indrumatorul vostru? shi cine crezi dumneata ca se zbate? poi domnule eu nu cunosc pe niciun sfant traitor din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim decat din filmuletz, ca eu sunt mirean mare pacatos din BOR shi n-am fost niciodata pe acolo dar care iata marturisesc ca ii cred pe ei shi pe Domnul-Hristos, Domnul lor shi al meu shi al BOR... Domnule draga, exista draci care se ocupa de teologie iar cei care nu au un duhovnic bun si o randuiala buna, foarte usor pot sa cada prada unor astfel de draci care le dau impresia ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca sunt intre cei alesi, etc sa intzeleg ca te simtzi indracit shi intristat ca n-ai nicio oranduiala a mantuirii shi ca vrei sa te trimit la cineva care sa-tzi arate Adevarul marturisindu-mi mie ingrijorarea ta? poi simplu, iata tzi-am zis eu Adevarul asha cum m+am priceput, neinfailibil shi care nu obliga pe nimeni cu deasila shi acum incearca dumneata deci a nu te mai crede ales, nu mai crede in minciunile draceshti ale proorocului mincinos shi apoi smintit fara sa crezi ca ar fi vorba de tine incearca exact asha precum sfatui pe altzii sa iasa din minciuni, ieshi dumneata, cu atat mai mult cu cat se pare ca eshti cazut in ele din moment ce in mintea ta ai ajuns sa consideri lucrurile exact viceversa: pe prooroci shi sfintzi ca fiind ei cei indracitzi shi avand nevoie de sfat iar pe cei mincinoshi ca dand ei sfaturi bune, apoi roaga-te mai mult ca sa te lumineze Maica Domnului shi Hristos-Dumnezeu, dar mai ales roaga-te sa nu mai faci pe sfintzisorul, pe ingerashul, care face el osebire intre credincioshi shi indracitzi... ca shtie el mai bine problema altora... caci se pare ca ai cazut foarte ushor prada acestor inshelari gLumeshti din moment ce te aratzi asha de ingrijorat de soarta mea shi a sfintzilor traitori din Cetate shi eshti asha de increzator ca dumneata eshti pe calea cea buna... neinshelat. Deci noi credincioshii chiar suntem mereu foarte aproape de Dumnezeu dar pana sa ne aleaga Dumnezeu e cale lunga shi grea, caci sfanta Cruce alege shi nu noi ne credem mai aleshi decat altzii, noi ne straduim doar sa ascultam de Biserica lui Hristos... iar cei care se cred departe de Dumnezeu, asha vor ei, shi asha ajung nu pentru ca Dumnezeu n-ar fi foarte aproape de orishicine, ca n-ar primi alipirea oricui de El ci ca multzi tradeaza shi se leapada caci vicleshugul omului rau shi necredincios este o boala grea, caci in mod normal e suficient sa spui cu seriozitate shi evlavie: Doamne Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieshte-ma pe mine pacatosul shi ai sa vezi cat de aproape este de tine... dar unii zic pacatosul dar defapt ei se socotesc pe ei vrednici shi dreptzi shi istetzi shi astfel se departeaza de Dumnezeu asha cum ai facut dumneata osandindu-ma pe mine shi pe prooroci shi sfintzi ca ei ar fi ratacitzi, caci exemplul dat de dumneata e concludent... asa ca va recomand sa va consultati cu un parinte duhovnic cu care sa discutati aceste "credinte" pe care le-ati primit. eu te-ash intreba cu cine ai discutat dumneata din moment ce v-atzi lamurit ca aceste credintze sunt mincinoase? ca mie imi e clar ca v-a pacalit cel viclean... dar am impresia ca nici n-atzi citit, nici n-atzi discutat caci argumente valabile n-atzi adus, deci de unde avetzi aceasta suficientza de sine? cum atzi reushit sa shtiti astfel ca sa cadetzi impreuna, dumneata shi cu duhovnicul dumitale cu tot in inshelare? ca asta reiese din ce marturisitzi... dar eu cred ca nu v-atzi sfatuit cu el ci doar shtitzi voi, 'unii', mai bine ca altzii despre cum suntem noi inshelatzi... dar nu-i problema ca se va convinge fiecare la timpul potrivit... dar macar ma ashteptam la un argument shi nu asha ca te faci ca shtii dumneata ca este cineva indracit, din ceva zvon de la mamona omida sau din cartzi de la "baietzii buni", de la 'unii' ce au osandit bine ca shti tu ca e de la dracu credintza mea sau a altora shi altele cu o sigurantza bazata pe insinuari shi presupozitzii absurde, fara fapte, fara Duh Sfant ci doar asha ca lasa ca shtim noi ca e rai shi ca fura tovarashii sau boierii sau capitalishtii sau saracii... poi putzina decentza va rog frumos... caci daca dumneata eshti necredincios atunci recunoashte-te necredincios in privintza asta shi ai rabdare ca sa-tzi descopere Dumnezeu dar nu-l fa mereu pentru necredintza ta pe cel credincios care a ajuns credincios cu chiu cu vai, tarash grapish, ori pe poporul de la izvor ca fiind indracit sau in altfel mereu 'mintzind pentru Mine', aducand astfel jerfe blestemate... ca nu e frumos, nici logic, nici cu obraz ci e pur shi simplu rushinos... caci candva se va vedea... shi atunci va crapa... obrazul acela gros... nu al tau ci a celor care viceverseaza mereu lucrurile, faptele, Iistoria, Calea, Adeavrul, Viatza... din frica sarmanii, nevoi, neputintze shi crezand ca fac shi ei un bine... ca apara ei ortodoxia... poi apar-o dumneata de lupii hulitori, rapitori, eretici, ascunshi in haina sfanta, aia din interiorul tau... ori de bilderberg citit shi invers sau CIE sau CMB... deci apara dumneata ortodoxia de ariconul inchipuici shi teologisici ce te da ei mereu ca pe un shoricel de joaca la Pisi... ca neavand ce face sa te apuci shi sa o tragi de coditza dintr-o grija mare... sa shtie toata gLumea... sa shtie boborul cum ai gasit dumneata inshelarea, ai desconspirat de unde se trage vina shi necazul... ca asta e doar slava desharata de la gLume... caci viatza ne este stricata in mancare, desfranare-neascultare shi ingafare-razbunare... pentru cARnE... shi ca atare suntem pasibili de fatzarnicie... de pui de pui, de pui de naparci sau de vipere... adica totzi mormolocii ashtia mallahienishtiutori... deci sa nu fie ca sa cada cineva, caci numai putragaiul cade din Biserica Ortodoxa... numai cei smintitzi se smintesc cu increderea sau deznadejdea sau calea aia aurita de mijloc fara sfanta Cruce... numai aia... 'noi niciodata'... Sa aveti grija, in aceste vremuri dracii iau chip de inger si daca mergeti cu ei e posibil sa nu fiti in cele din urma chiar cu "Regina.." sau cum ii spuneti. Vad ca suntetzi shi 'simpatic', insinuatzi ironic dand dovada ca n-atzi priceput nimic din ce am scris, poi Regina e Romania, deci sunt cu ea mereu... ca sunt roman shi creshtin, traind in ea... deci dracii sunt cei care v-au sfatuit ca sa nu fitzi cu ea ca sa radetzi de mine shi de ea, Regina Romania... luand probabil chip profesoral, ingrijoart, maishtiutor... deci va iert ca n-atzi priceput cum ar fi trebuit ci facetzi trimitere taman la rânjina aia a tziganilor din telenovelele romaneshti... plina de auret furat din cap pana in picioare... iar babanu e plin de f-urâciuni de la Dumnezeu... deci dragul meu coleg... nu mai radetzi de mine, ca imi pare ca rade harb de oala sparta... dar uite ca sa nu zicetzi ca ma cred ales, consider ca eu sunt harbul... ca asha le zice gLumea mashinilor putregaite de rugina shi pline de molii... deci eu sunt harbul, eu, un tanar putregai mare putu-ros de lepra neagra. nici eu n-am vrut sa jignesc deci iertare shi indurare shi Luminare de la Duhul... Bisericii lui Hristos-Dumnezeu din loc in loc... Duhul Sfant, Sfanta Treime cu totzi sfintzii Sai. Last edited by vsovi; 29.09.2009 at 13:38:34. |
|
|
|||
|
|||
|
pentru ca cei sapte ingeri care au cele sapte trambite ca sa se poata gati sa trambiteze mai intai trebuie sa vina alt inger la altar, Care va aseza la loc toate de la Facere. aPoc. 8, 6 - 3; MAT 17, 11
Noul IERUSALIM este MILA SUREI pentru ca imparatia LUI DUMNEZEU nu va veni in chip vazut deoarece E inauntrul nostru, albastru, galben, rosu. lucA 21, 20; 17, 20 - 21; Zah. 14, 8 - 10 Acestea vi le-am spus, ca sa nu va smintiti in credinta voastra. IO AN 16 I Last edited by REBUS; 29.09.2009 at 19:11:54. |
|
|
|||
|
|||
|
subscriu. topicul asta este o varza... unde mai pui ca nici stilul criptografic al lui Ovidiu/ vsovi nu ajuta, decat la deruta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim | Ion Pop | Generalitati | 3 | 01.08.2011 21:24:58 |
| Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 06.05.2011 00:34:45 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | FLORINUTA | Intrebari utilizatori | 0 | 20.03.2010 18:03:23 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 18:56:11 |
|
|