View Single Post
Vechi 30.06.2009, 16:18:17
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Interesant acest articol;
Comunicarea in familie

[COLOR=Red]continuare aici:[/COLOR]
http://www.garbo.ro/articol/Familie/...n-familie.html
Multumiri pt articol.
Nu ca sa ma plang, ci sa arat ca exista si un alt mod de viata inca necunoscut in Romania (sper!), spun ca nu exista nici macar acele 10 minute de la cafeaua de dimineata! Nu mai vorbesc de timp pt. televizor (de altfel, ca sa nu am pb cu copiii, am renuntat de mult la abonament TV, prefer sa le cumpar filme sau desene, decat sa vada toate aberatiile necenzurate de la televizor)
Locuiesc langa un spital universitar (de fapt un complex urias cu multe spitale), iar multe familii pe care le cunosc sunt in aceeasi situatie: copiii nu-si vad tatii (medici sau rezidenti in medicina), sotiile nu petrec timp cu sotul.. Am o prietena al carei sot ajunge acasa doar dupa ce adorm copiii (deci petrece timp cu ei doar la sfarsit de samptamana), alta care petrece concediile fara sot (el nu are timp) etc. Ajungi sa comunici cu sotul prin mesaje pe telefon sau e-mail.. .
(mi se pare interesant ca ei par anesteziati de munca lor.. nu-i "doare" nimic. cand se intalnesc intre ei in timpul "liber" si discuta frenetic despre problemele de la sital, realizezi ca de fapt acel timp liber nu exista. Profesia i-a acaparat total: nu exista nimic in afara ei)
Reply With Quote