View Single Post
Vechi 01.07.2009, 09:12:59
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de C0rneliu Vezi mesajul
Ai2, nu mai privi viata asta ca fiind singurul film de care avem parte. Stiu ca este greu, ca nu ai avea la prima vedere motive sa faci asta, dar toate acestea sunt de primit in primul rand cu inima, nu cu mintea. Odata ce le dai voie in inima, ai sa vezi ca la un moment dat si mintea o sa gaseasca noi sensuri logice, sensuri pe care nu le-ai vazut pana atunci.
Sunt patit! :)
Si eu sunt patit dar in sens invers. Lumea a capatat sens cand am renuntat la prejudecati, la superstitii, la credinta mostenita. Pur si simplu lumea se poate explica fara demoni, fara ingeri, fara zei, fara zane sau vrajitoare. Explicatiile naturale pentru mine sunt mult mai logice decat cele supranaturale. Pot sa inteleg cum a evoluat omul din bacterii dar nu pot sa inteleg cum a existat D-zeu dintotdeauna. E mult mai improbabil sa exista o fiinta atat de complexa decat sa apara o celula din combinarea intamplatoare a unor atomi asa cum credeti ca afirma evolutionismul. Deci daca tot vb de probabilitati, D-zeu, prin complexitatea lui, este cel mai improbabil sa existe.
Cat despre singurul film de care avem parte (frumos spus) prefer sa nu pierd ocazia. Nu de alta, dar daca ma bazez ca va fi si episodul doi si nu e, am pierdut singura ocazie sa traiesc.
Reply With Quote