View Single Post
Vechi 01.07.2009, 09:42:25
C0rneliu C0rneliu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.04.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Si eu sunt patit dar in sens invers. Lumea a capatat sens cand am renuntat la prejudecati, la superstitii, la credinta mostenita. Pur si simplu lumea se poate explica fara demoni, fara ingeri, fara zei, fara zane sau vrajitoare. Explicatiile naturale pentru mine sunt mult mai logice decat cele supranaturale. Pot sa inteleg cum a evoluat omul din bacterii dar nu pot sa inteleg cum a existat D-zeu dintotdeauna. E mult mai improbabil sa exista o fiinta atat de complexa decat sa apara o celula din combinarea intamplatoare a unor atomi asa cum credeti ca afirma evolutionismul. Deci daca tot vb de probabilitati, D-zeu, prin complexitatea lui, este cel mai improbabil sa existe.
Cat despre singurul film de care avem parte (frumos spus) prefer sa nu pierd ocazia. Nu de alta, dar daca ma bazez ca va fi si episodul doi si nu e, am pierdut singura ocazie sa traiesc.
De acord cu tine! Daca Dumnezeu ar fi fost doar pura teorie, atunci sansele ca El sa existe ar fi fost mult mai mici decat sa apara o celula prin combinarea aleatoare a moleculelor organice. Dar, Dumnezeu nu este un concept teoretic! El este o realitate prin toate lucurile minunate care se intampla. Oare, pentru tine nu au valoare dovezile care le aduc aici pe forum toti cei care povestesc despre minunile ce le-au trait personal? Apoi, toate scrierile Sfintilor Parinti, cartile despre minunile din ziua de astazi si din trecut. Toate acestea sunt intamplari reale si dovezi de netagaduit despre existenta lui Dumnezeu.