Subiect: Distractia
View Single Post
Vechi 06.07.2009, 22:45:43
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dupa rastignirea lui Dumnezeu Iisus Hristos nu mai stapaneste Satana bunurile materiale ale acestui lumi:
"30.Iisus a răspuns și a zis: Nu pentru Mine s-a făcut glasul acesta, ci pentru voi.
31.Acum este judecata acestei lumi; acum stăpânitorul lumii acesteia va fi aruncat afară."
(sunt de la Evanghelia Sfantului Ioan Teologul capitolul 12 aceste versete.)
Cine le stapaneste?
Pai acum le stapanesc oamenii.
Situl "razbointrucuvant.ro" are multe articole despre vremurile pe care le traim. Acolo am citit nu o data despre cum in vremea de sfarsit vor venii toti dracii din iad pe pamant, despre cum antihrist si-a trimis antemergatori sa-i pregateasca lucrarea etc.
Nu gasesc acum exact acel articol (sunt zeci de articole interesant pe acest site, m-am pierdut intre ele).

Un citat:
„Ortodoxia suferinței” - o expresie de-a Sfântului Grigorie Teologul - a fost adesea pe buzele Arhiepiscopu*lui Averchie. Aceasta se referă la două lucruri: chinurile pe care creștinii ortodocși le îndură în această „vale a plângerii” în drumul lor către patria lor cea cerească și, de asemenea, prigoana pe care Adevărul cel veșnic o îndură în lumea aceasta căzută, al cărei stăpânitor este diavolul.

Arhiepiscopul Averchie știa din experiență ce este „Ortodoxia suferinței”. Nu cu mult înainte de a răposa, suferind în trup și îndurând împreună cu Biserica Luptătoare, a fost întrebat de către unul din prietenii săi despre starea lui de sănătate. A răspuns: „Cum să mă simt când slava Ortodoxiei se împuținează, răul biruiește, creștinii devin atât de plini de ură și duș*mănoși, iar creștinii ortodocși nu sunt cu nimic mai buni - poate mai răi, pentru că li s-a dat mai mult. Și cine - în vremurile acestea cumplite de pe urmă - va lua partea sărmanei ORTODOXII A SUFERINȚEI?”

sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...le-apostaziei/

(Nu gasesc acum exact acel articol pe care-l vroiam... )
Reply With Quote