Citat:
În prealabil postat de mihailt
Dupa rastignirea lui Dumnezeu Iisus Hristos nu mai stapaneste Satana bunurile materiale ale acestui lumi:
"30.Iisus a răspuns și a zis: Nu pentru Mine s-a făcut glasul acesta, ci pentru voi.
31.Acum este judecata acestei lumi; acum stăpânitorul lumii acesteia va fi aruncat afară."
(sunt de la Evanghelia Sfantului Ioan Teologul capitolul 12 aceste versete.)
Cine le stapaneste?
Pai acum le stapanesc oamenii.
|
Situl "razbointrucuvant.ro" are multe articole despre vremurile pe care le traim. Acolo am citit nu o data despre cum in vremea de sfarsit vor venii toti dracii din iad pe pamant, despre cum antihrist si-a trimis antemergatori sa-i pregateasca lucrarea etc.
Nu gasesc acum exact acel articol (sunt zeci de articole interesant pe acest site, m-am pierdut intre ele).
Un citat:
„Ortodoxia suferinței” - o expresie de-a Sfântului Grigorie Teologul - a fost adesea pe buzele Arhiepiscopu*lui Averchie. Aceasta se referă la două lucruri: chinurile pe care creștinii ortodocși le îndură în această „vale a plângerii” în drumul lor către patria lor cea cerească și, de asemenea, prigoana pe care Adevărul cel veșnic o îndură în lumea aceasta căzută, al cărei stăpânitor este diavolul.
Arhiepiscopul Averchie știa din experiență ce este „Ortodoxia suferinței”. Nu cu mult înainte de a răposa, suferind în trup și îndurând împreună cu Biserica Luptătoare, a fost întrebat de către unul din prietenii săi despre starea lui de sănătate. A răspuns: „Cum să mă simt când slava Ortodoxiei se împuținează, răul biruiește, creștinii devin atât de plini de ură și duș*mănoși, iar creștinii ortodocși nu sunt cu nimic mai buni - poate mai răi, pentru că li s-a dat mai mult. Și cine - în vremurile acestea cumplite de pe urmă - va lua partea sărmanei ORTODOXII A SUFERINȚEI?”
sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...le-apostaziei/
(Nu gasesc acum exact acel articol pe care-l vroiam...

)